Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam dokinál, babát...

Tegnap voltam dokinál, babát várok. Csak egy kis fekete foltocskát láttunk, akkor most hány hetes lehetek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 17:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt meg az utolsó menszid? amúgy itt megtudod nézni: [link]
2008. szept. 30. 17:43
 2/19 A kérdező kommentje:
Az utolso menzim augusztus 10-én volt, de tuti nem félidoben fogant, mert akkor már 7 hetesnek kellene lennem.
2008. szept. 30. 17:47
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kis fekete pontocskát láttál akkor valószínű az a petezsák volt szerintem akkor 5 hetes lehetsz! A doki nem mondta?
2008. szept. 30. 17:49
 4/19 A kérdező kommentje:
visszarendelt jovohét keddre.Azt mondta, hogy akkor mutat jobb képet is a picirol. Nagyon boldog vagyok, hogy végre sikerult!!!
2008. szept. 30. 17:51
 5/19 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, az normális dolog, hogy a nap folyamán és néha éjjel is görcsöl a hasam, egyszer a jobb máskor meg a bal petefészkemnél? Ugye ez csak azért van, mert a baba csinálja magának a "helyet" ??
2008. szept. 30. 17:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát mindenesetre gratulálok és nagyon boldog pocakos napokat kívánok neked! Amúgy meg úgy is az utolső menszitől fogják számolni! Minden jót!

30 hetes pocakos!

2008. szept. 30. 17:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen teljesen normális!Lesz még ilyen menszi szerű görcsöd de az azért van mert nő a méhed és nyúlnak a méhszalagok! Ezek miatt ne aggódj!
2008. szept. 30. 17:54
 8/19 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam. Már alig várom, hogy megint láthassam az én kis húgyholyaggyulladásomat! Ugyanis a doki 3 héttel ezelott azt mondta, hogy azért pisilek sokat,meg azért vagyok fáradékony mert húgyholyaggyulladásom van. :))
2008. szept. 30. 17:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Na az jó! Én is elmentem dokihoz mert éreztem hogy sikerült erre engem további vizsgálatokra akart küldeni mondván lehet nem is lehet gyerekem! Hát igen!Itt van a pocakomban és 30 hetes...:D
2008. szept. 30. 17:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi akkor kb egyidősek vagyunk.Nekem aug.9 én volt az utolso.De nekem 23 naposak a ciklusaim.Elvileg számítás szerint 7.3 naposak vagyunk.Az uh szerint 7.6 naposak.Én tegnap voltam uh-n.Láttam a kicsit igen kicsiben és a szivhang is látható.Remélem legközelebb már Te is ezt hallod,látod az uh-n!Boldog babavárást!
2008. szept. 30. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!