Ez hogy történhetett hogy pont ekkor kaptam meg tőle a legelső nagyobb rúgást?
Figyelt kérdés
19 hetes múltam. Megkívántam az almát és megettem két db-ot. Ezután leültem a szokásos helyemre, pózomba, feltett lábakkal az ágyon. Aztán mondtam a babámnak hogy: "Adjál már valami erősebb életjelet magadról végre!" Nem nyomogattam, semmit nem csináltam. Amint kimondtam ezt a mondatot megkaptam az első olyan határozott rúgást tőle ami látszott kívülről is. :) Eszméletlen volt és hihetetlen, mintha értette volna hogy mit kérek! :) Azonnal válaszolt és ez volt az első ilyen rúgás eddig és első babámat várom. Remélem mindig mindenben így fog rám hallgatni rögtön. :))
Veletek történt hasonló?
2016. aug. 15. 14:38
11/13 anonim válasza:
Nekem is valami hasonló volt :) Este feküdtem az ágyon és épp vártam a kollégám, mert külföldre utaztunk munkaügyben. Én is épp arra gondoltam, bár megmozdulna, hogy tudnám minden rendben, mert már "benne voltunk az időben", hogy mozogjon. És erre én is egy hatalmas egyértelmű mozgolódást/rúgást kaptam :)
12/13 anonim válasza:
Teljesen a véletlen műve volt, megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!