Ha mélyen tapad a méhlepény akkor összevarrnak? A hasam is állandoan fáj nem birok sétálni se
Miért varrnának össze?
Ha mélyen tapad, akkor csak császár jöhet szóba. Erre gondoltál?
Nem írtad hanyadik hétben vagy. Bizonyos szintig teljesen normális, hogy fáj a hasad, hisz a méh tartószalagjai nyúlnak. De ha heves görcseid lennének, akkor szólj a dokidnak.
Sétállni pedig én is egyre nehezebbe tudok, pedig még csak 23 hetes vagyok. :)
Szia! Nekem is mélyen tapad a lepényem, ez azt jelenti, hogy közel van a méhszájhoz. De igazából az elölfekvő (vagyis méhszájon tapadó lepény), ami súlyosabb problémát okozhat. Ilyenkor kell császár!
Összevarni főként az ikerterheseket szokták, ha nyílik a
méhszáj. Én még sima terhességnél nem nagyon hallottam ilyet. Mennyire vagy nyitva, Csak erre tudok gondolni, hogy kinyílt a méhszájad.
Szia!
Nekem is mélyen tapadt a lepényem,még a 26 hatodik heti uh-on is.Múlt héten voltam megint(32 héten),akkor már jó helyen tapadt a mellső falon.
Ahogy növekszik a méhed úgy húzódhat feljebb,nekem legalább is ezt mondta a dokim.Összevarrásról nekem nem is beszélt,csak arról,hogy ha nem változik a helyzet akkor császár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!