Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha mélyen tapad a méhlepény...

Ha mélyen tapad a méhlepény akkor összevarrnak? A hasam is állandoan fáj nem birok sétálni se

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért varrnának össze?

Ha mélyen tapad, akkor csak császár jöhet szóba. Erre gondoltál?

Nem írtad hanyadik hétben vagy. Bizonyos szintig teljesen normális, hogy fáj a hasad, hisz a méh tartószalagjai nyúlnak. De ha heves görcseid lennének, akkor szólj a dokidnak.

Sétállni pedig én is egyre nehezebbe tudok, pedig még csak 23 hetes vagyok. :)

2008. szept. 30. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
21hetes vagyok és a doki mondta ma hogy összevarr érre gondoltam hogy ezért mert a lepény mélyen tapad,ha ezért nem akkor miért?
2008. szept. 30. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is mélyen tapad a lepényem, ez azt jelenti, hogy közel van a méhszájhoz. De igazából az elölfekvő (vagyis méhszájon tapadó lepény), ami súlyosabb problémát okozhat. Ilyenkor kell császár!

Összevarni főként az ikerterheseket szokták, ha nyílik a

méhszáj. Én még sima terhességnél nem nagyon hallottam ilyet. Mennyire vagy nyitva, Csak erre tudok gondolni, hogy kinyílt a méhszájad.

2008. szept. 30. 19:42
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem is mélyen tapadt a lepényem,még a 26 hatodik heti uh-on is.Múlt héten voltam megint(32 héten),akkor már jó helyen tapadt a mellső falon.

Ahogy növekszik a méhed úgy húzódhat feljebb,nekem legalább is ezt mondta a dokim.Összevarrásról nekem nem is beszélt,csak arról,hogy ha nem változik a helyzet akkor császár!

2008. szept. 30. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!