Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkaptam ezt a megfázásos...

Elkaptam ezt a megfázásos vírust, lehet baja a kicsinek odabent? 23 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Alig tudok beszélni, úgy fáj a torkom, hőemelkedésem van, tüsszögök és folyik az orrom folyamatosan és nincs étvágyam. Fekszem szinte egész nap, próbálok aludni, nem csinálni semmit csak pihenni... Van olyan homeopátiás gyógyszer, ami ilyen esetben segíthet? Szedhetek normál gyógyszert? Mint pl neocitrán?

Köszönöm előre is a válaszokat és ha valaki még hasonló cipőben jár, jobbulást!

2008. szept. 30. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondom, hogy amit egy kisbabának adnak gyógyszert azt nyugodtan szedheti a kismama is. Amúgy egyik orvos ismerősöm mondta. De logikus is. Beszélj azért az orvosoddal, hátha javasol valamit. Ne aggódj nem lesz baja a babádnak. 18 hetes kismama
2008. szept. 30. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ÉN a múlt héten voltam így, de hál istennek nem volt lázam, hőemelkedése. Lóhalálában futottam az orvoshoz, aki felírt kétféle gyógyszet. Egy antibiotikumot (ezt nem szedtem be), meg egy Benoruton nevű, paratetamol tartalmú, recept nélkül is kapható gyógyszert. Utóbbi három nap alatt rendberakott, na meg a biptron lámpázás, inhalálás és a töménytelen mennyiségű gyógytea. Azért te is megnézethetnéd magadat a dokival...

Neocitránt egyébként TILOS szedni

19 hetes kismami

2008. szept. 30. 16:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Természetesen megyek orvoshoz, ma kezdődött ez a betegség és délutános az orvos... Zárás előtt akarok menni hozzá, hogy ne kelljen órákig a beteg emberek között ülni...
2008. szept. 30. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én múlt héten lettem náthás, akkor még 22 hetesek voltunk. Hőemelkedésem nem volt, de folyt az orrom, fáj a torkom.

4 nap alatt átment rajtam, holott nem vettem be semmit, csak feküdtem, sok meleg citromos mézes teát ittam. Egyedül Sterimar-t használtam az orrdugulásra.

23 hetes kismama

2008. szept. 30. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Én 35 hetes kismama vagyok.Én is meg voltam fázva mult héten ,de nagyon ,elmentem az orvoshoz azt mondta hogy egyenletes hőmérségletbe legyek és igyak nagyon sok teát.3nap alatt helyre jöttem .Semi gyogyszert nem szedtem.Jo gyogyulást és baba várást!!!!
2008. szept. 30. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!