Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkaptam egy hányós vírust 8...

Elkaptam egy hányós vírust 8 hetes terhes vagyok, akkor ezt most a magzat is elkapta?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogy előfordulhat,hoyg átmegy a magzatba is,ekkor pl UH vizsgálaton világítanak a belei,stb...

Csütörtökön megyek UH-ra a dokihoz,megemlítem neki.

Tehetek valamit a magzatért?

2011. jún. 6. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:

2 dolgot:

a) folyadékpótlás fokozottan

b) megkérdezed a dokidat MOST, nem pedig csüt-ön.

2011. jún. 6. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Igyál sokat, egyél kímélő ételeket (ha tudsz), menj dokihoz minél hamarabb (ne nőgyógyászhoz, hanem háziorvoshoz)! A babád nem kapta el, hiszen még nem működnek a belel, de különben is, amit te elkapsz, az rá nincs hatással (kivéve néhány fertőzést).
2011. jún. 6. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is elkaptam 19. hét körül. Felhívtam az orvosom és mondta, hogy semmi baja nem lesz a magzatnak, arra figyeljek, hogy pótoljam a folyadékon alaposan, szedjem a gyomorfertőtlenítőt (bolus adstringens), ha szükséges mellé szén tablettát (vészes hasmenés esetén) és ha nagyon görcsöl a hasam nos-pa-t.

Nekem elég volt a Bolus adstringens, megállt tőle a hasmenésem is, csak a gyomrom fájt nagyon még 2 napig.

2 napig nem ettem semmi mást csak napi 3-4 szem háztartási kekszet meg rengeteg teát megittam. Ja, meg mondta a doki, hogy mindenképp cukorral igyam a teát, mert arra szüksége van a babának! És semmi baj nem lesz ha pár napig nem eszek.

2011. jún. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!