Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elkaptam a vírust és...

Ha elkaptam a vírust és bődületes mennyiségű a hasmenésem és a hányásom és iszonyat büdös, akkor mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok.
2011. márc. 9. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:

arra elsősorban hogy moss sokszor kezet

a fenekedet hátrafelé töröld ki

igyál sokat ha marad benned valami az jó ha nem irány a kórház

kicsi sót is tegyél a teába /citromos vízbe.

2011. márc. 9. 08:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha még nem kapták el a családtagjaid, óvd őket.

Wc használat után fertőtlenítsd (lehúzót, ülőkét, tetőt is), ha van több wc, jelöljétek ki az egyiket csak neked.

Saját kéztörlő, fertőtlenítős kézmosó, sűrűbb kézmosás.

Inni, inni, inni. Az ilyen fosós-hányós cuccoknál az a legnagyobb baj, ha kiszárad az ember. C vitamin (az sosem árt), vmilyen bélfertőtlenítős lötty (pl. smecta, de mindenképpen erről konzultálj a nődokiddal), probiotikum mehet.

A nődokiddal mindenképpen beszélj, mert nincs olyan messze már a szülés. Tudod, hogy mit kaptál be, vagy csak találgatsz? Lehet, hogy egy székletvizsgálat nem árt (háziorvos).

Jobbulást!

2011. márc. 9. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!