10hetes vagyok. Mikortól csinálnak hasi uh-t, és nem hüvelyit? Nektek hanyedik héttől volt a hasi uh?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:45
1/10 anonim válasza:
8 hetesen mentem először, nem volt hüvelyi, mindig hasit csinált.
2/10 anonim válasza:
Nekem a 12. hetit még hüvelyivel csinálták,mert így sokkal jobban meg tudtak mindent nézni.
3/10 anonim válasza:
én is tettem fel ilyen kérdést és 90% azt írta ne izguljak mert hasi lesz. hüvelyi volt 12 hetesen
4/10 anonim válasza:
Abszolúte orvosfüggő.
Nekem 12. héten már hasi volt de ez semmi tnem jelent, van amelyik doki a hüvelyit jobban szereti ekkor még, mert jobban látszanak még a dolgok odabent a hüvelyivel.
Legjobb barátnőmnek első vizsgálattól fogva (7 hetes korától) csinált a dokija hasit ÉS hüvelyit is minden alkalommal.
Boldog babavárást,
25 hetes kismama
5/10 anonim válasza:
a 12. héttől hasit csinálnak,legalábbis nálunk.
6/10 anonim válasza:
Nekem szegeden 16 hetesen csináltak először hasit
7/10 anonim válasza:
Bp-en 12.héttől hasit csinálnak. de nekem pl. a hasival nem látta jól a részleteket, így hüvelyivel folytatta a vizsgálatot.
8/10 anonim válasza:
Orvosa válogatja. Nálunk már e legelejétől hasit csinálnak. Én pl a 6.héten voltam, hasival nézték, és ott is látták, amit kell.
32 hetes kismama
9/10 anonim válasza:
Nekem már a 0. uh is hasi volt. Egyszer sem csináltak hüvelyit.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtatok!
Látom,változóak a vélemények.
Nem baj,lényeg,hogy minden rendben legyen.
Nekem a dokim idáig hüvelyit csinált,háát kíváncsi leszek.Szerintm ez is még majd az lesz.
Mindenkinek boldog babavárást!
2010. ápr. 20. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!