Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babának ha akkor...

Lehet baja a babának ha akkor is lesz hüvelygombám amikor épp szülök?

Figyelt kérdés
Már sokadjára van mióta terhes vagyok. Érdekes ilyenkor mindig kijön??? 32 hetes... Tudom h a Canesten segít nem ez a kérdésem.. hanem mi lesz a babával?
2010. ápr. 19. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Előtte úgyis jársz dokinál, vagy ha panaszod van mész, s úgyis kikezeli. Hogy pontosan mi lesz a babával nem tudom, de szerintem kaphat el fertőzést :(
2010. ápr. 19. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
pontosan nem tudom hogy ilyenkor mi a teendő de ha azt nézzük hogy a gomba az normálisan fertőzéshez vezet akkor szerintem császároznak olyankor legalábbis én ha csak nem győzne meg a dokim hogy semmi gondot nem okoz biztos hogy nem hagynám hogy természetes úton szüljek kérném a császárt de mint az elején is írtam ez csak egy vélemény nem tudom pontosan de egy tanácsot ha elfogadsz én nekem terhesség előtt kb.2 havonta volt aztán most terhesség alatt egyszer sem de megelőzés képen a canesten kenőcsöt hetente egyszer használom úgy hogy magam is bekenem és a tisztasági betétre is teszek belőle esetleg próbáld meg te is ja és intim mosakodónak a Femifit habtejet használom a többi mint a lactacid stb. nem volt jó semmire
2010. ápr. 19. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, szájpenésze lehet. Legalábbis az egyik terhes könyvben (talán a Kismamák kézikönyvében) ezt írják.
2010. ápr. 19. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!