A folsavat recept nélkül kapom meg? A Magnerot tbl mi a vélemenyetek? Szeditek kismamák?
Folsav recept nélkül kapható, de ha kismama vitamint szedsz (pl Elevit vagy Femibion, stb, kinek mi jön be) amellé nem kell külön folsav mert azokban minden Nektek szükséges benne van :)
A másikat nem ismerem, de én MagneB6-ot szedek és nagyszerű, naponta 3-szor kettőt, sokat segít az elejétől fogva ha pl szurkál a hasam, vagy fájogat.
25 hetes kismama
Folsav van minden terhesvitaminban, én a Gravidát szedem.
Mg-ot csak éjjel egyet-egyet veszek be, ha nagyon rángatózik a lábam. Szerintem ha nem görcsölsz, akkor feleslegesen ne szedd sem a Magnerotot, sem a Magne-B6-ot, csak pénzkidobás.
Folsavat recept nélkül, igen. Én is szedtem a 12.hétig.
Én kb a 13.hétig szedtem a MagneB6-ot, mert elég sokáig rosszul voltam és a MagneB6-ban a B6 az hatásos a rosszullétekre is. De miután a hányinger elmúlt, az orvosom azt mondta, a MagneRot tablettát szedjem. Nekem jól bevált, napi 1 szemet szedek belőle. Most vagyok 32 hetes és összesen 1x keményedett a hasam. Lábikragörcsöm pedig egyszer sem volt. Én jó szívvel merem ajánlani a Magnerot-ot. Az is recept nélküli egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!