Mi a véleményetek erről?
én nem csináltam, nem is mertem volna :)
szerintem elég furcsa tanács...
nehogy!!!!a mellbimbó hosszan tartó piszkálása méh összehúzódásokat okoz!!De komolyan!Ez egy szülés beindítási módszer!
Gondolj bele, a szopizás eleinte erős menstruációs görcsöket okoz, hogy a méh visszahúzódjon!
Szóval ne próbálkozz ezzel szerintem, nehogy baj legyen, előbb beinduljon a szülés!!!!!!!!
nekem anno 25hetesen mikor voltam a körzeti orvosomnál ekg-n stb-n, akkor tanácsolt hasonlót, h dörzsölgessem durvább törölközővel...de én is hallottam a méhösszehuzó hatásról, ill furának tartottam ugy "ámblokk", igy nem csináltam. a szoptatás első 3 hete egy pokol volt, annyira fájt minden egyes alkalommal...aztán egy csodává változott át, a legszebb élményem az életben a szoptatás.
szerintem ha dörzsölgettem volna sem lett volna jobb az eleje....ehhez hozzá kell szoknia a mellnek, szerintem nincs ennek kikerülsére taktika...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!