Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha nem kivánom a...

Mit tegyek, ha nem kivánom a szexet? Attól félek, hogy a barátom esetleg félreértelmezi a dolgot.

Figyelt kérdés

15hetes vagyok és egy ideje nem érzek kedvet a szexhez.az elsö hetekben az állando hányinger miatt nem akartam,amit még meg is értett a barátom,de mostmár nem tudom mivel magyarázni.

pedig ugyanugy szeretem Öt,csak valahogy nem esik jol a közeledése.emiatt már kedvességböl sem merem megsimogatni,átölelni,vagy hagyni,h Ö igy tegyen,mert akkor egyböl közeledni próbál,amit persze legtöbbször elutasitok.

nem volt még belöle vita,de látom rajta a csalodottságot,egyre inkább.

szerintetek mit tegyek?normális ez a "tünet" terhesség alatt?

2008. szept. 30. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A tünet normális, van akinek terhesség alatt nő a libidója, van, akinek csökken. De akár egy terhesség alatt változhat is ez a tendencia. Nekem például maradt a libidóm (baba előtt és azóta is majdnem minden nap együtt vagyunk), ennek ellenére én most, a 32. hét körül vagyok abban a stádiumban, amikor kevésbé kezdeményezek. Én kívánom, viszont nagyon nagy a pocakom, én sem vagyok éppen olyan hajlékony és könnyed, mint korábban, emiatt rendszerint két pózt váltogatunk, mit ne mondjak: unalmas.

Hogy mit tegyél? Nehéz rá válaszolni. Nem tudom, hogy ez-e a helyes, de én a helyedben nem utasítanám el teljesen a páromat, rendben van az, hogy állapotos vagy és nem kívánod a szexet, de neki ugyanúgy szüksége van rá. Fizikálisan és mentálisan is sokat jelent összebújni mindkét fél számára, nem tehetsz ugyan róla, de nem fair szerintem teljesen eltolni magadtól őt, főleg, hogy eljöhet az az időszak, amikor a folyamatos visszautasítások és a csalódottság miatt úgy érezheti, hogy neked már nincs rá szükséged és már akkor sem fog kezdeményezni, vagy pozitívan reagálni, amikor neked lenne szükséged egy kis összebújásra.

Ha fizikai fájdalmat nem okoz, ha az orvos nem tiltja, akkor próbálkozzatok, akár csak egy kis simogatással, cirógatással, pettinggel, hátha közben neked is megjön a kedved. Ezenkívül viszont mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy miért kerülöd, nehogy félreértse!

2008. szept. 30. 15:32
 2/5 anonim válasza:
Beszélj vele erről, valószinűleg megérti. :)
2008. szept. 30. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

én ugyan így vagyok ezzel a dologgal! nekem teljes mértékkel megérti a férjem,de biztos hogy ősem fogja ezt sokáig bírni! így valamit tennem kell majd! én amúgy 17 hetes vagyok!

2008. szept. 30. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret a párod, akkor megérti, hogy most nem vagy ráhangolódva.

Nekem sincs túlzottan kedvem hozzá, 23 hetes vagyok. Valahogy zavar, hogy érzem ahogy mozog már a kicsi, olyan, mintha ott lenne köztünk, figyelne. :)

A párom teljesen megérti. Nem közeledik erőszakosan, gyengéden, biztosít arról, hogy mennyire kíván, és ez nagyon jól esik.

Amúgy a másikat nem csak a hagyományos módon lehet kielégíteni.

El kell fogadnod, hogy csak te vagy terhes, ő nem. Neki megmaradt a libidója, teljesen odalehet a változó formáidért, elégítsd ki máshogy!

De ha elhagy, megcsal azért, mert nincs kedved szexelni vele, hát akkor szép szavakat tuti nem tudnék rá mondani.

23 hetes kismama

2008. szept. 30. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó neked,én pont ellenkezőleg érzek a dologgal kapcsolatban,csak nekünk meg most 2 hétig nem lehet,utána is csak akkor,ha nagyon "muszály" és csak gumival...

De egyébként én is voltam, így az elején,de én rávettem magam,és utána én is ugyanúgy kívántam,csak el kellett kezdeni,

2008. okt. 1. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!