Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baratom almaban okollel...

A baratom almaban okollel bele utott a hasamba, holnap megyek 14. heti ultrahangra es nagyon felek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Reméljük nincs semmi baj,szurkolok neked!

De ezekután vagy külön ágy, vagy találjatok valami megoldást, mert ez később nagyon veszélyes lesz

2011. ápr. 26. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
kamu...
2011. ápr. 26. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
HA semmi tüneted nincs, akkor nem lesz semmi baj. Én hasraestem 32 hetesen, és nem lett gond. Azért lehet nem ártana ma elmenni uh-ra ha tudsz, de csak a saját megnyugtatásodra.
2011. ápr. 26. 09:22
 4/8 A kérdező kommentje:
a kamu kuldojenek,miert kell bunkon hozza szolni,pont erre nincs szuksegem
2011. ápr. 26. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
anno én férjem is képes volt álmában "bírkózni" :) sőőőt ha a fiunk köztünk alszik, gond nélkül ráfekszik :S és egyszer én a boltban rosszul fordultam és hassal úgy belemnetem a pénztárpult sarkának, h azt hittem bepisilek :S de semmi gond nem volt, teljesen egészséges a fiunk :) jól van az ott megtervezve maxi biztonsággal :) (szerencsére)
2011. ápr. 26. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, nem olyan könnyű ám őket onnan ki boxolni. :)

Van ott olyan védő réteg, hogy el sem tudod képzelni.

Nekem mellső falon tapadt a lepény, és mostmár tudom, hogy sok mindentől védte meg a manókámat.

Nemrégen szültem, és kértem a szülésznőt, hogy mutassa meg a lepényt, mikor kijött.

Hát csak lestem, hogy milyen vastag, és mekkora.

Ne parázz, az jobban árt, tutira nincs baj.

Nem vérzel, nem görcsölsz, elvan az a babaó ott bent szépen.

Azért majd írd meg, hogy mi volt uh-on!

2011. ápr. 26. 10:43
 7/8 A kérdező kommentje:
most jottem ultrahangrol,mozgott is a kis edi:)azt mondtak,jol van,igaz meg teszt eredmenyre varni kell
2011. ápr. 27. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ma ennek örülünk, aztán innetől óvatosan a férjeddel
2011. ápr. 27. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!