Milyen anya az aki a 4hónapos gyerekét veri?
Figyelt kérdés
A szomszédunkban él egy házaspár és 4hónapos a picike!!!
Ha a baba sír az anyja üvölt vele és néha meg is csapja!!!:(
Mit lehet tenni ilyen helyzetben???
2010. ápr. 19. 12:01
2/22 anonim válasza:
Ezekre már az állat szó sem jó, mert még az állatok sem tesznek ilyet. Panelban lakunk és alattunk is sír, visít állandóan a pici, anyuka meg az ablakba cigizik. én meg 14 hetes terhesen egész nap hallgatom és próbálok nyugodt lenni és nem beszólni.
3/22 anonim válasza:
védőnő! az anyának valószínűleg segítségre van szüksége, épp elmeállapotban az ember nem tesz ilyet!
4/22 anonim válasza:
beszélj a védőnővel. nemtudom ki képes iylet tenni egy kicsi babával :( sajnálom szegény kicsit
5/22 anonim válasza:
sürgősen szólni kell a védőnőnek még mielőtt elfajulna a dolog.az ilyen ember beteg!!!!!!!!
6/22 anonim válasza:
Gyámhivatal, vagy a helyi önkormányzat családsegítője vagy védőnő! Sürgősen! Rohadna meg az ilyen...
7/22 anonim válasza:
De lehet, hogy az anya tényleg beteg. Valakinél így jön ki a szülés utáni depresszió, és csúnya vége is lehet. Szólj a védőnőnek. Segítségre lehet szüksége.
8/22 A kérdező kommentje:
és szerintetek egy ilyen bejelentés alapján tényleg kijönnek vagy segítenek a kicsin???Olyan rossz hallani ahogy szegényke már nem is sír hanem sikít!!:(
2010. ápr. 19. 12:22
9/22 anonim válasza:
de honnan veszed, hogy megveri?!
az, hogy néha elszakad a cérna és kiabál az anyuka, az szerintem normális.
de az azért komoly vád, hogy megveri a babát...ezt honnan tudod biztosra?!
10/22 A kérdező kommentje:
Onnan hogy láttam!!!Nem is egyszer!!!Kiviszi az udvarra berakja a babakocsiba és ha sír ráordít hogy :Hagyd abba!Agyon ütlek...stb!És rácsap a lábára vagy a kezére!!!:(
2010. ápr. 19. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!