2 hónapos terhesen ugye még nem látszódik a pocak?
Ma kaptam egy hírt, hogy egy 23 éves ismerősöm állítólag 8 hetes terhes. Angliában él. Még nem volt orvosnál, majd jövőhéten megy, de állítása szerint már nagy a hasa.
Nem értem... hogyhogy eddig nem vette észre? Miért vár ennyit az orvossal?
Egyébként elég kicsapongó életet élt eddig, füvezett, drogozott, ivott stb...
Már a nevét is kitalálta a gyerekének, bár a nagynénje szeretné róla lebeszélni.
Aki nem is szeretné, annak mindig ilyen könnyen összejön, persze aki szeretné, az várhat! :(
Ha első baba, akkor maximum annyi látszódhat, mintha alaposan bevacsizott volna. Ha többedik baba, akkor korábban kezd ltszódni, mert a szövetek egyszer már kinyúltak, nem tartanak úgy, mint rég, másodjára hamarabb kezdenek nyúlni.
Ezenkívül vékony lányon hamarabb látszódik a has kis domborulata, mint egy teltebben.
De egy 8 hetes terhesnek még semmiképpp nincs nagy hasa. Mitől lenne: A babája alig nagyobb egy babszemnél.
Szó szerint ezt mondta, hogy már nagy a hasa.
Első gyereke lesz/lenne.
Hát nem tudom hogyan fog dönteni.
Azért bosszant, hogy aki szeretne babát, annak nem sikerül vagy csak sokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!