Keveset mozog a babánk az UH-n. Ugye nem baj?
sziasztok.
voltunk Uh-n: 12+3, 12+6, 16+6 hetesen. az elsőn egy picit mozgott csak, a másodikon csak a kis keze mozdult meg, míg most utoljára meg sem mozdult. olvasom hogy írjátok hogy keze lába mozog a picinek, miénk meg egy kis lusti. már arra is gondoltam hogy talán beteg. az első genetikai vérvétel nem volt éppen túl jó, most nagyon aggodom a 16 hetes eredmény miatt, a héten kell megjönnie.
Az UH-s orvos szólt volna, ha gond van a babával. Neki van ebben igazán tapasztalata.
Én a 18. hét után kezdtem érzeni, most így 22 hetesen már nagyon aktív. Előtte Ő is kis lusti volt.
Lehet csa sztrájkol, úgy mint az enyém:p
Az én drága babám a 12 UH kivételével mindegyiket végig aludta, 2 hete járok CTG-re, és ott se vmi atív, az utolsót pl meg kellett ismételni, mert bealudt a közepén és a szívhangnál aminek föl le kellett volna ugrálnia ott nekem egy vonal volt... Majd mikor levették rólam a gépet abban a pillanatban folyamatosan mozgott. A szlésznő mondta, h vannak olyan babák, akik ez csinálják, ha vmi a kismama pocakjához ér... Na hát nekem pont ilyen. Sőt volt olyan, h apósom nagyon szerette volna érezni a rúgását, hát két napig kellett várnia, mire kapott egy(!!!) rúgást!!! Mert én éreztem mozogni, de ha vki odatette a kezét a hasamra abba is hagyta... Lusta egy gyerek:P
Szerintem a tiéd is ilyen:)) Szóval ne aggódj!
37 hetes km
ezt indítottam a 12hetes vérvétel után:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ennek volt nem túl jó az eredménye. mikor mentem az eredményért, akkor is nézte genetikus, meg a vérvétel napján is. azt mondta nem lát kórosat, tehát valószínűsíthető hogy egészséges.
"jó" hogy akko rmásoknak is kis lusti a manócskájuk...elvileg a héten megjön az afp is...bár olvastam hogy azzal sokszor csak a frászt hozzák a kismamikra.
Remélem hogy tényleg lustaság áll a háttérben. csak olyan jó lenne látni őt ahogy a pociban is ficánkol... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!