Milyen allergia-elleni gyógyszert lehet szedni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nektek mi vált be?
Harmadik trimeszterben vagyok, és ma arra ébredtem, hogy itt a parlagfűszezon. :(
2016. aug. 11. 06:31
1/8 anonim válasza:
Semmit nem szedtem terhesen. Neogranormonnal kenem az orrom belül, de volt hogy vazelinnel kentem. Jó bőven hogy néha a torkomon folyt. Sokat segített. Már 2,5 éves a fiam de nem szedek semmit azóta sem. Egyre enyhébbek is a tüneteim.
2/8 anonim válasza:
A kálcium (1500 mg a max. naponta) és a tengervizes orrspray a biztosan megengedett. (Na meg a homeopátia.) És ez sajnos szoptatás alatt is így lesz.
3/8 anonim válasza:
Semmit :(
Tavaly augusztusban szültem, tavasszal végig mentem ezen. Nekem csak egy orrcseppet írtak fel, amit a harmadik trimben már nem szabad alkalmazni. Túl kell élni. Én is szenvedtem :(
4/8 anonim válasza:
Sajnos szakorvos szerint is ki kell bírni. Tengervizes orrspray, homeó, mást nagyon nem tudsz tenni. És bizony, szoptatás alatt ugyanígy lesz. De nekem pl akkor sokat enyhültek az allergiás tüneteim.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :(
2016. aug. 11. 08:36
6/8 Cukorka29 válasza:
30.hétben vagyok.
Nekem cetirizint írt fel a doki amit régen is szedtem illetve Beconase(nem tudom Mo-on lehet e kapni) orrsprayt amit reggel és este kell használjak(szó szerint majdnem megfulladtam már mert semmi levegőt nem tudtam venni sehogy.) 3óra korházi várakozást után a sürgősségin ezt kaptam mert ezt már használtam évek óta(cetirizin)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, van remény akkor.
2016. aug. 13. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!