Milyen a keményedés, olyan mint a puffadás, hogyan tudom megkülönböztetni?
Első babámat várom és 18 hetes elmúltam. Fogalmam sincs arról hogy volt-e már keményedésem mert nem tudom milyen az. Puffadás előfordul még most is néha főleg ha olyat eszem. Ilyenkor nagyobbá válik a hasam és megkeményedik, majd szétdurran úgy érzem, nagyon feszül. A keményedés az milyen és mikor jelentkezik?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ezek alapján nem volt még keményedésed, de nem is baj,inkább a végére jellemző, de általában minél többedik baba, annál gyakoribb, és annál korábban jelentkezik először.
Keményedésnek hívják, az egész méh lesz kemény tapintásra is, érzetre olyan, mintha egy vákuummal beszippantanák belülről, fájni nem fáj, inkább kellemetlennek mondható, mert feszül.
A Te esetedben a méhtezeje is még köldök alattvan bőven, tehát az alhasadban érezheted, ha egyáltalán.
Amúgy ennek nincs jelentősége, ha nem társul hozzá görcsös erős fájdalom.
A méh sima izmokból áll, azok húzódnak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!