Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor múlt el a puffadás nálad?

Mikor múlt el a puffadás nálad?

Figyelt kérdés

15+4 hetes terhes vagyok és már a legelejétől nagyon puffadok. A mai napig duplájára "nő" a hasam estére, aztán reggel megint úgy néz ki, mintha nem is lennék terhes. Nagyon feszülős ruhában látszik csak, hogy baba van a dologban, de az se egyértelműen. Amiatt zavar leginkább, mert ha délután megyek a városba, akkor az ismerősök ájuldoznak mekkora pocakom van, és szeretném ha a babérokat végre a baba aratná le, nem a puffadás :)

Kinek mikor múlt el?

2016. aug. 5. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Még most is :(

19+3 hkm

2016. aug. 5. 08:49
 2/8 A kérdező kommentje:
No, ezek szerint ha puffadós típusúak vagyunk, akkor addig fog tartani, amíg a baba be nem növi a pocakrészt :D
2016. aug. 5. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Még a 24. héten is tart, reggelente észrevehetően kisebb a pocim. Persze kezdi "belakni" a baba, de azért még pár hétig számítok a puffadásra.
2016. aug. 5. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Szüléskor vége lesz. :)

Nálam nincs olyan, hogy nincs különbség a reggeli és az esti állapot között, én szülések környékén is látom, hogy reggel kisebb a hasam, csak ugye összességében addigra már akkora, hogy másnak ez nem tűnik fel.

De nem terhesen is így van ez, legalábbis nálam.

2016. aug. 5. 09:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Érdekes, amit írtok :)

Én alapból nem emlékszem, hogy puffadós lettem volna. Vagyis ha túl sokat ettem akkor látszott egy kicsit, de félóra-óra után el is múlt. Most ha egyszer "megnőtt" akkor reggelig nincs menekvés tőle :D

2016. aug. 5. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én hétfőn leszek 22hkm. Nekem a 6-7ik héttől olyan durva volt h a napi inger 4-5 napra kitolodott. Mellette egy peksutitol akkora lettem mint egy balna. Csak én 18-ik hétre mar gyomorfajos is lettem. Azota a feher lisztes dolgokat kicseréltem teljes kiőrlésű és glutenmentes cuccokra. A puffadás és a székrekedés is mar csak rossz emlék. Egy het alatt helyrejött minden😊 A puffadás is sokkal kisebb mértékű! Üdv,

21hkm

2016. aug. 5. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó Neked. Én eleve 180g-os ch diétán vagyok, de engem a zöldségek puffasztanak, főleg nyersen.

Kapkodom az Espumisant, így valamivel jobb.

Egyébként az Espumisant Te is kipróbálhatod, kedves Kérdező!

24hkm

2016. aug. 5. 14:04
 8/8 Andtica ***** válasza:
Szia! Nálam is előfordul még puffadás, de kb. a 16. hét óta sokkal ritkábban. Addig szinte mindig nap jelentkezett. Szerintem egyénenként változó. Alkat és táplálkozás függő is. Az, hogy estére nagyobb a hasad normális, puffadás nélkül is valószínűleg így lesz. Várandósság nélkül is így van, csak akkor nem ennyire szembetűnő. Én reggel ha a hátamon fekszem, még alig látszik. Állva már szép reggel is. Este meg ígyis-úgyis szépen látszik már. Kellemes babvárást! :) 20+6 hkm
2016. aug. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!