Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok válaszban olvasom, hogy...

Sok válaszban olvasom, hogy gyakori keményedésre jó a konyak. Kicsit bizarnak tűnik. Mégis mennyit szabad inni belőle?

Figyelt kérdés
31HETES KISMAMI VAGYOK ÉS SAJNOS GYAKRAN KEMÉNYEDEK.sZEDEK RÁ maznézium citrátot,de nem mindig segít.Ezért érdekelne ez a trükk.Igaz nem ittam soha a konyakot.
2008. szept. 30. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%
Helyes a komment!!! A konyakívó kismamák meg majd csodálkoznak, hogy a gyereknek nem megy a szorzótábla a suliban. Persze: itt is igaz, hogy kibicnek semmi se drága-osztogatjuk a ,,jó tanácsokat,,-amíg nem a mi életünkről van szó. Nyugodtan lepontozhat az aki konyakpárti-ezért megéri!
2008. szept. 30. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!
2008. szept. 30. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Én voltam a 2. A tesómmal mindketten egyetemet végzett, képzett emberek vagyunk, két nyelvvizsgával. Szóval kinek nem megy a szorzótábla? :) Üdv mindenkinek!
2008. szept. 30. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként senkit sem beszélek rá semmire. Nekem tök mindegy, ki hány hetesen szül, ha nem használ a magnézium....
2008. szept. 30. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Én az alkoholt semmiképp nem ajánlom, inkább a MagneB6-ot.
2008. szept. 30. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 2 nyelven beszélő egyetemista! Úgy látom, hogy a szövegértéssel is adódhat olykor-olykor probléma: Kinek a szorzótábla, kinek a olvasás-szövegértés. Tök mindegy,azért a lehetőségtől ne fosszunk meg egy kisembert, hogy valaha még viheti valamire.
2008. szept. 30. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
33%

Alkoholt nem ihat kismama,se bort,se égetett szeszt!Mondjuk akkor akár egy cigit is el lehetne szívni,mert jó a fogfájásra?Ugye nem ?

Orvos nagypapásnak:Régen nem írták ki a nőket,dolgoztak szülésig,pedig nem akartak rosszat,ugyanezt lehet mondani a tápszerfelírásról.Az orvos is ember.

2008. szept. 30. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:
73%

Ahhoz képest, hogy régen nem írták ki az embereket, az anyósomnak végig otthon kellett lennie. Amikor először elkezdett görcsölgetni, még befektették és kapta a konyakos infúziót, a következő körben mondta, hogy inkább nem fekszik be, 1-1 korty konyakot otthon is tud inni. És ettől olyan hülye lett a párom, hogy csak két diplomára és két nyelvvizsgára futotta eddig. Még a szorzótábla is megy neki.

Számoljunk együtt! Ha megiszik szerencsétlen kismama 1 cl konyakot, aminek az alkoholtartalma 40%, akkor szerintetek abból a 4ml-nyi alkoholból mi jut át a babának?

Ma annyi mindent tiltanak a kismamáknak, hogy esélytelen, hogy mindent betarts.

Az, pedig mindenképp túlzás, hogy azért mert valakinek nem ugyanaz a véleménye, mint másnak, sértegetésbe menjen át a dolog. Azért teszi fel a kérdező a kérdést, mert kíváncsi a véleményekre, mindenki leírhatja mit gondol, és majd a kérdező eldönti, hogy mit akar csinálni.

2008. okt. 1. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!