Sok válaszban olvasom, hogy gyakori keményedésre jó a konyak. Kicsit bizarnak tűnik. Mégis mennyit szabad inni belőle?
A konyaknak valóban van élettani hatása, de csak akkor ha az konyak és nem gagyi brandy..ami finomszesz és aroma..az eredeti konyak pedig párlással készül. Terhesség esetén azonban nem gyógyszer még kis adagban sem!!
Idegnyugtató hatású lehet..
A keményedésekre inkább megfelelő mennyiségű magnéziumot fogyassz, ha nem elég a béres fajta, akkor a doki tud adni receptre megnesii citrici-t, ami pont ezért van és még olcsóbb is mint egy valódi konyak.ű
Ha te is ezt a megnesii -t szeded, amit a gyógyszetárban kapszuláznak fehér dobozba, akkor ha 3x2 az adagod 3x3 ig emelhető, ha az sem segít Akkor több pihenés kell!!
Ezzel az adagemeléssel a védőnőnél isérdeklődhetsz..
Kedves második -negyedik..valóban nem árt (bizonyítottan) ha egy -egy kortyot iszol, de a 3. vagyok vendéglátós , igaz nem eü-s, de van némi fogalmam a konyak készítésről..
Ha megnézed a konyakodat és nem vsop cognac, akkor az brandy, az összetétele, pedig finomszesz és aroma meg tisztított víz ...az alkoholtartalma nem túl magas, ezért nem lehet cognac-nak hívni..ennyi erővel úgyanígy készül a whisky ízű ez-az kommersz, csak más aromával,, egy pohár vörösbor-ban ha szőlőbőlkészül, pl egy jobb villányi, akkor kicsit kevésbé bizarr a fogyasztása..
Ezt nem szemrehányásból írom, csak, hogy a kérdező ismerje a körülményeket..
Amennyit megiszol én sem hinném hogy árt...
Viszont a konyak, napoleon tömény, a bor pedig hosszú ital, még zárjegy sem kell rá.
Húha,hát akkor nem is tudom,hogy igyak,vagy ne igyak:)
Azért aranyosak vagytok,köszönöm a válaszokat mindenkinek.Marad a magnézium,az biztos nem árt.
Szép babás napokat Nektek!
Szerintem kérd a dokid véleményét, az mégis személyreszabottabb, de ha belegondolsz sok doki polcán otthon becses dísz a konyakosüveg, vagy tele, vagy félig...mert az orvosok sokan isszák!
De ez nem biztos hogy azért lenne, mert jótékony hatású..
Ezen én nem gondolkodnék, eszembe sem jut alkohol..mikor azon megy a vita, hogy egy egyszerű torokgyulladásra milyen gyógyszert lehet beszedni, pedig az alkohol hamarabb bekerül a véráramba...hamarabb is mint az ital hatóanyag része..tehát....
Megleszel konyak nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!