Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire "hülyeség" 4-5...

Mennyire "hülyeség" 4-5 hónapos terhesen megvenni majdnem minden babaholmit?

Figyelt kérdés
Ha pl láttok valamit nagyon jó árban, akciósan, vagy valamit, amiről úgy gondoljátok, hogy nem fogtok jobbat találni, megvennétek ennyi idősen?
2016. aug. 8. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség. Én kb. a 33. héten kezdtem el vásárolni. Nem is lett kész a szoba. Na ez volt hülyeség.
2016. aug. 9. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Sőt én jártam úgy, hogy egy tetszetős minta miatt meg akartam venni valamit (takaró, ágynemű, pelekázó), de nagyon korainak tartottam. Aztán persze elfogyott, 2 város egyik boltjában sem volt utána, már lemondtam róla, mikor megint találtam. Már minden más megvolt, ezekkel meg nem tudtam dűlőre jutni. Az első megérzésre hallgas, ne filózz rajta.
2016. aug. 9. 14:03
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igazság szerint én a 30. hétre szeretnék mindennel meglenni, hogy utána, ha már esetleg nehezebben bírom, ne kelljen foglalkozni vele, max az apróságokkal.

Szóval megvettem a babakocsit :)

2016. aug. 9. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!