Az jelent valamit hogy csak a bal mellembol szivarog az elotej?
Figyelt kérdés
18 hetes korom ota pecsetelget,most jarunk a 30. hetben,de meg mindig csak a balbol "jon"...ez baj?2008. szept. 30. 09:10
1/6 anonim válasza:
Azt mondják nincs jelentősége, hogy van vagy nincs előtej. Attól függetlenül indul majd be a rendes anyatej a szülés után.
Hetekig nekem is csak a balból jött, most már a jobb is megindult, de csak picit.
Szerintem ezen ne izgasd magadat!
Minden jót, 30 hetes kismami
2/6 anonim válasza:
Én is a 30. hétben vagyok és nekem egyáltalán nincs is, amit nem is bánok. Annyit mondott a doki, hogy ne izguljak rajta, mert ez mindenkinél más.
Boldog babavárást:)
3/6 anonim válasza:
Szintén a 30. héten vagyunk és nekem sincs előtejem!Én is rákérdeztem a védőnőnél és a dokimnál is és azt mondták, hogy egyáltalán nincs jelentősége ettől még nem jelenti azt, hogy nem fogok tudni szoptatni!
4/6 anonim válasza:
Én 32 hetes vagyok,és nekem még egy csepp előtejem nem jött.Semmi köze a majdani szoptatáshoz!Nyugi!Jó egészséget!
5/6 anonim válasza:
Az az erősebb melled, de nem jelent semmit, ne is foglalkozz vele.
6/6 anonim válasza:
Nekem meg csak a jobbol jon.A jobb mellem nagyobb is mostanaban kicsit (azt hiszem egyebkent is ici-picit nagyobb).Nem hiszem, hogy ez gond lenne.
23 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!