27 hetesen 800 g-ra becsülte a baba súlyát az orvos. Volt valakinek hasonló ebben a hétben?
Figyelt kérdés
Egyébként kislányt várok,de nagyon kevestellem a súlyát.2016. aug. 4. 08:55
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Pozitívan állok hozzá. 🙂
2016. aug. 4. 14:52
12/13 anonim válasza:
37 hetesen 2200gramm korulire becsulte az uh..jol be is paraztam,hogy kicsike..utana mentem dokihoz sima vizsgalatnal azt mondta,hogy kizart,hogy olyan kicsi lenne.39. Heten 3350-el szuletett...ketlem,hogy ket het alatt egy kilót hizott:)
13/13 anonim válasza:
Kora szerint 28, méretei alapján 27 hetesen 1050 g, majd 3 héttel később a kötelező uh-n 29 hetesnek mondták a méretei alapján és 1350 g. De neked legalább nem vagták az arcodba,h kicsi (fapofával közölték,h 2héttel kisebb, mint lennie kellene) :( Én holnap megyek kontrollra, mert eléggé rám hozták a parát.
A babamozin azt mondta a doki,h 30. hét után fog sokat hízni, akár 300 g-t hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!