Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen izomlazszeru...

21 hetesen izomlazszeru fajdalom a mehben?

Figyelt kérdés
Eddig 3x2 Magne B6ot szedtem, de mivel elkezdett a pocak kemenyedni a doki 3x2 Magnesii Citrici nevu magneziumot irta fel. 2 het mulva kellene kontrollra mennem, de tegnap keso este elkezdtem az alhasam bal-jobb oldalaban izomlazszeru fajdalmat erezni, es azota is hol elmulik, hol visszajon, egesz nap pihenek, csak wc-re megyek ki. A baba mocorog egesz nap. A fajdalom nem sugarzik ki semerre, de ha felallok es epp erzem ezt az izomlazszeruseget alig tudok egyenesen menni mert olyan mintha huzodna az egesz alhasam. A labamat is alig tudom felhuzni, mert olyan mint a hasi izomlaz, csak a mehemnel. Nyugtassatok meg, hogy ez csak a szalagok nyulasa, es elfog mulni! Ezek nem joslofajasok ugye? Elso baba, szoval nagyon aaggodom!
2016. aug. 3. 15:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, csak figyeld a testedet!Valószínűleg a szalagok nyúlása, ennyi idős várandóságnál ez gyakori tünet. Ha nem keményedés, nem görcsölés szerű fájdalom, akkor inkább csak erről van szó!Ha nagyon aggódsz, inkább hívd az orvost, majd ő megnyugtat.

2016. aug. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!