Mar harmadszor van huvely gombam, es ma a doki megijesztett, hogy koraszulest is okozhat. Kikezeljuk es ra egy hetre megint visszajon. Mar teljesen ki vagyok. Igye nem biztos, hogy koran fogok szulni? 18 hetes km
Szia, megosztanam az osszes praktikat,amit bevetettem gomba ellen az utobbi evekben (3 eve volt utoljara) :
Dobd ki az osszes gyakran hasznalt bugyidat,a borotvadat, a furdoszobat fertotlenitsd ki de nagyon. Ne hasznalj tisztasagi betetet mert tele parfumozik, felborithatja a huvelyflorat. Nedves torlokendot se,hasonlo okokbol.Valts tusfurdot,keress hipoallergent, es nagyon keveset hasznalj belole intim helyeken.
Amig terhes vagy,ha szexeltek,ne beled menjen el a parod mert az is megvaltoztatja a huvely kemhatasat attol pedig elszaporodhatnak a korokozok.
Ha nem otthon mesz wcre, mindig legyen nalad sajat papir,ne az ott levot hasznald. Sose ulj ra,akkor se,ha letakarod papirral,inkabb csak guggolj fole.
Ha nagyon meleg van, lehetoleg valts bugyit fel naponta. Tangat ne hordj.
Ha egy kicsit is erzed hogy vmi nem oke odalent hasznalj gynophilus huvelykupot 1-2 napig.
Igyal sok kefirt,az is jot tesz elvileg.
Nekem ezek bevaltak, azelott evi 1-2szer is kijott a gomba,miota ovatosabb vagyok,soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!