Nagyon megijesztett a doki, igaza lehet?
szerintem nincs.Mikor kell vissza menned legközelebb?
Elmondanám,hogy nekem meg folyamatosan kissebbet mérnek :D
mindig az utolsó Uh-hoz mérem én is magam,hogy most ne csalódjak,de ahhoz képest is mindig kissebbet mondanak.már nem érdekel.ott a baba.és nő.
Én azt nem értem, hogy miért kell négy naponta monitorozni egy kismamát a terhesség ilyen korai stádiumában.
Volt már vetélésed? Vagy egyéb problémád/betegséged van?
Mert ha nincs, akkor bőven elég 6-8 hetesen menni (az én orvosom azt kéri hogy 8-10 hetesen menjünk első vizsgálatra).
Ha egészséges vagy, akkor meg a természet tudja a dolgát, és a baba jó eséllyel megmarad, ha csak nincs valami gond, de ebbe közbeavatkozni amúgy sem szoktak az orvosok.
A milliméterekhez nem értek.
Nagyon korán mentél dokihoz, és ilyenkor még alig látszik valami.
Ha pedig a dokid, anélkül állapít meg terhességet, hogy még csak a menstruációdról sem érdeklődik, szerintem sos keress másikat.
Nyugi!
6+3 heten mindossze egy 9mm-es ures petezsakot lattak.
8+3on 1,6 cm-es embriot erosen dobogo szivvel.
Ma voltam uh-n, 8+1 hetesen. A baba 7+1 hetesnek felel meg, ami egyezik az ovum időpontjával is.
Először 5+1 hetesen voltam, akkor 4 mm volt. Ma már 9,9 mm és szívhang is volt. Szóval szerintem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!