Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon megijesztett a doki,...

Nagyon megijesztett a doki, igaza lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs igaza amúgy. Dec.8-án volt az utsó mensim, tehát 4 hetes 3 napos kismama vagyok. Hétfőn voltam uh-n, 4 mm petezsákot látott. Mára visszarendelt, petezsák 7 mm. Majd közölte, hogy szerinte baj lesz, mert nem nőtt elég nagyot. Mindezt úgy, hogy azt se kérdezte meg, hogy mikor volt meg utoljára, semmit. Csak közölte, hogy 4 nap alatt nagyobbat kellett volna nőni neki. A tesztem erősödött és a tüneteim is. Van ok az aggodalomra?
2016. jan. 8. 12:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

szerintem nincs.Mikor kell vissza menned legközelebb?

Elmondanám,hogy nekem meg folyamatosan kissebbet mérnek :D

mindig az utolsó Uh-hoz mérem én is magam,hogy most ne csalódjak,de ahhoz képest is mindig kissebbet mondanak.már nem érdekel.ott a baba.és nő.

2016. jan. 8. 12:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Hétfőn kell visszamennem.
2016. jan. 8. 12:52
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Én azt nem értem, hogy miért kell négy naponta monitorozni egy kismamát a terhesség ilyen korai stádiumában.

Volt már vetélésed? Vagy egyéb problémád/betegséged van?

Mert ha nincs, akkor bőven elég 6-8 hetesen menni (az én orvosom azt kéri hogy 8-10 hetesen menjünk első vizsgálatra).

Ha egészséges vagy, akkor meg a természet tudja a dolgát, és a baba jó eséllyel megmarad, ha csak nincs valami gond, de ebbe közbeavatkozni amúgy sem szoktak az orvosok.

A milliméterekhez nem értek.

2016. jan. 8. 12:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Nyugi. Ilyenkor még ezt a pár mm nagyon nehéz pontosan mérni.
2016. jan. 8. 12:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen, volt két vetélésem, aztán megszületett a lányom. Ennek 6 éve. Azóta ez az első terhességem.
2016. jan. 8. 12:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon korán mentél dokihoz, és ilyenkor még alig látszik valami.

Ha pedig a dokid, anélkül állapít meg terhességet, hogy még csak a menstruációdról sem érdeklődik, szerintem sos keress másikat.

2016. jan. 8. 12:55
 7/17 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor picit más a helyzet, bár azt kell mondjam, hogy ha nem ad neked hormonpótlást, akkor ugyanúgy teljesen mindegy, hogy monitoroz-e vagy sem, mert nincs hatással a folyamatokra, inkább stresszel Téged is.
2016. jan. 8. 12:57
 8/17 anonim ***** válasza:
3-assal egyetértek, én se értem minek ennyi uh... Eleve kár ilyen korán menni, ha nincs problémás előzmény, vagy panasz. Annyira fölösleges. Tapló dokival meg még káros is, mert tök alaptalanul stresszel. Semmi baj nincs, 4-5 hetesen sokaknak csak a megvastagodott nyh. látszik, vagy csak egy kis felritkulás. Én máshoz mennék vissza...
2016. jan. 8. 13:00
 9/17 anonim ***** válasza:

Nyugi!

6+3 heten mindossze egy 9mm-es ures petezsakot lattak.

8+3on 1,6 cm-es embriot erosen dobogo szivvel.

2016. jan. 8. 13:08
 10/17 anonim ***** válasza:

Ma voltam uh-n, 8+1 hetesen. A baba 7+1 hetesnek felel meg, ami egyezik az ovum időpontjával is.

Először 5+1 hetesen voltam, akkor 4 mm volt. Ma már 9,9 mm és szívhang is volt. Szóval szerintem ne aggódj.

2016. jan. 8. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!