Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon megijesztett a doki,...

Nagyon megijesztett a doki, igaza lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs igaza amúgy. Dec.8-án volt az utsó mensim, tehát 4 hetes 3 napos kismama vagyok. Hétfőn voltam uh-n, 4 mm petezsákot látott. Mára visszarendelt, petezsák 7 mm. Majd közölte, hogy szerinte baj lesz, mert nem nőtt elég nagyot. Mindezt úgy, hogy azt se kérdezte meg, hogy mikor volt meg utoljára, semmit. Csak közölte, hogy 4 nap alatt nagyobbat kellett volna nőni neki. A tesztem erősödött és a tüneteim is. Van ok az aggodalomra?
2016. jan. 8. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond. Mikor missed ab lett nekem 1 hét alatt 1mmt nőtt csak a petezsák! Most 4+4hetesen voltam 5mmes petezsák volt 2 héttel később 6+4hetesen 9,1mmes volt és dobogott a szíve. Nem lesz gond szerintem! 10 hetes kismama
2016. jan. 8. 18:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem dec.6.-án volt az utolsó vérzésem,tegnap voltam uh-n,látott petezsáknak tűnő valamit de nem mért semmit,2 hét múlva kell visszamenjek,Vasárnap lennék 5 hetes.

És nem aggódom.

2016. jan. 8. 18:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Alapból én se aggódnék, csak láttam a doki arcát. Éppen csak azt nem mondta, hogy el fogok vetélni, mert nagyobbat szokott nőni és biztos valami gond van. Kérdezte, hogy barnás pecsét sincs? Egész meglepődött, mikor mondtam, hogy nincs. De le lesz cserélve szerintem.
2016. jan. 8. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,ahhhhh cseréld le.Én nem értem miért hozzák a frászt az emberre,majd a vegen még az idegességtől lesz bajod.

Ne agyalj ezen,menj vissza egy másik dokihoz.

Majd írd meg mi lett.

2016. jan. 9. 09:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Hétfőn voltam dokinál, 10 m-es petezsák volt, egyelőre minden rendben.
2016. jan. 14. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Hüvelyi uht csinált? Ez jó hír akkor szépen növöget a pici!
2016. jan. 14. 11:06
 17/17 anonim válasza:
Az ilyet úgy bírom, mikor laikusok kérik számon a szakembert. Építkezésnél a kőművest meg az építészt is számonkéred, hogy szerinte nem úgy kell?
2016. febr. 18. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!