Nagyon megijesztett a doki. Mit csinálnak ott?
Figyelt kérdés
Elküldött a magas vérnyomásom és a vizesedés miatt a Margit kh pathológiájára.Ott mit csinálnak?1 hete nézték a vizeletet,rendben volt.Áramlásvizsgálatot is csinált arra aztmondta,hogy kielégitő.van aki ezt végigjárta?36 km2009. nov. 28. 19:25
1/2 anonim válasza:
Én pár napig feküdtem a margit kh patológia osztályán és rám se néztek ezért nem tudok válaszoolni. Jah, de, 1x a nővérke hozott hőmérőt, hogy mérjem meg van-e lázam, de érte már nem jött...
2/2 anonim válasza:
Én vidéki kórházban jártam végig. Megpróbálják lenyomni a vérnyomásodat és lehúzni a vizet. Ehhez sótlan és kevés kajával etetnek, alig adnak inni, és kismamáknak való vérnyomáscsökkentőt adnak (én Dopegitet meg még valamit, ja Corinfart kaptam). Nagyon veszélyes dolog, képzeld el, hogy a pici babádnak is annyi a vérnyomása, mint neked. Tartsd be az utasítások, pihenj és póckold fel a lábadat. Az én kisfiam 34 hétre született császárral (magzatvíz elfolyással magától indult a szülés) született, a toxémia miatt. Szerencsére makk egészséges.
vigyázz magadra, jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!