Enyhe görcs jelenthet bajt?
Én se aggódtam túlzottan, amikor bementem az ügyeletre, biztos ami biztos alapon mentem csak be, én is a tágulásra, szalagnyúlásra fogtam a görcsöket. A magzat nekem is mozgott, nem vele volt a baj, hanem hogy beindult a szülés és nem tudták megállítani.
De mivel nálad elmúlt, nyilván másról van szó, azért írtam le a történetemet, mert komolyan kell venni a menstruáció-szerű görcsöket.
Kérdező, szerintem menj be egy vizsgálatra, csak hogy megnyugodj. Főleg ez után amit az előttem válaszoló írt... Bár nem értem miért kell bemagyarázni azért is a parátásba.
Sajnálom ami veled történt, remélem azóta jóra fordult a sorsod, de csak azért is ne beszéld be másnak, hogy baj van :(
Kedves #4-es, mindkétszer kihangsúlyozva leírtam, hogy mivel a kérdezőnél szerencsére elmúlt, nyilván nem szülésbeindulás okozta a görcsölést. De a kérdésére a válasz továbbra is az, hogy igen, enyhe görcs is jelentHET bajt, komolyan kell venni, orvoshoz kell fordulni, ahogy te is írtad, egyáltalán nem paráztatásból írtam, hanem a magzata érdekében.
Kérdező, ha neadjisten újra hosszabban jelentkezik menstruáció-szerű görcs, mindenképpen menj be ügyeletre, ne várd, hogy elmúlik-e magától. Szükség esetén 20 hetesen is lehet már CTG-t csinálni, hogy megnézzék van-e méhtevékenység.
Minden jót és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!