14-15-16 hetes kismamák! Hogy vagytok? Van már látható hasnövekedés?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy érzi magát ebben a szakaszban: látható-e már valami változás a hasnál, érez-e már valaki babamozgást, vannak-e plusz kilók, stb :) Illetve, hogy ha már ismert a baba neme, akkor azt is megoszthatjátok :)2016. aug. 3. 08:58
21/24 anonim válasza:
Na hát ha írt egy 17 hetes elmúlt kismama akkor én is írok. :)
17 hetes 3 napos kismama vagyok. Plusz kiló van vagy 5-6 kg, mivel én nem hánytam eddig egyszer sem.
Látható a hasnövekedés, kerekedek, puffadás az már csak nagyon ritkán van.
12 hetesen már éreztem a babámat, de akkor még csak 1-szer, utána semmi majd pedig amikor 14. hétbe léptem onnantól már minden nap érzem és egyre erősebb. :)
És az is kiderült, hogy kislányom lesz. :) Első babánk.
22/24 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy írtál, az a 14-15-16 hét csak irányadó volt :) Érdekes olvasni, hogy érzed már a babát, legalább tudod hogy ficánkol és minden oké :) Én is nagyon koncentrálok, figyelek minden pillangószerű mozgást, buborékolásszerűséget, de eddig semmi ilyen nem jelentkezett... Pedig úgy várom, hogy mozogjon :D
2016. aug. 3. 16:01
23/24 anonim válasza:
Úgy látom nem lettünk többen a csopiban... 2017 januárra babát várók ez a csopi neve :) Gyertek :)
24/24 anonim válasza:
Én nem buborékot érzek hanem inkább ilyen remegés félét és ez látszik is amikor nyugalmi helyzetben vagyok és ülök feltett lábakkal az ágyon, meg kapirgálást is éreztem ma először. :) Pillangó repdesésnek is lehet mondani a remegést persze, mintha be lenne zárva és ki akarna szabadulni olyasmi érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!