Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-15-16 hetes kismamák! Hogy...

14-15-16 hetes kismamák! Hogy vagytok? Van már látható hasnövekedés?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy érzi magát ebben a szakaszban: látható-e már valami változás a hasnál, érez-e már valaki babamozgást, vannak-e plusz kilók, stb :) Illetve, hogy ha már ismert a baba neme, akkor azt is megoszthatjátok :)
2016. aug. 3. 08:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
74%

Szia!!!

Én 15 h+2n vagyok, van már pocakom és nagyon kemény:D

Híztam kb 3 kg-ot ez idő alatt.

2016. aug. 3. 09:28
 2/24 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Azt hiszem napra pontosan egyidősek vagyunk :D Bár nekem nem mensi alapján határozták meg a heteket, akkor ugyanis minimum 3 héttel idősebbnek kellene lennem, hanem a babaméret szerint :)

Nagyon kíváncsi lennék milyen a pocakod, ugyanis én nem tudom eldönteni, hogy nekem látszik-e már vagy sem. Viszont ahogy említed, hogy neked kemény... hát nekem még mindig elég puha tapintásúnak tűnik... Első baba?

2016. aug. 3. 09:31
 3/24 anonim ***** válasza:
81%

Ó én egyre jobban vagyok! Már nem hányok, az ólmos fáradtság is nagyjából elmúlt. Már van egy kis hasam, ami tapadós ruhában látszik, de farmer-lengébb pólóban még nem. A babámat már érzem 11.héttől, de ő nekem már második gyermekem. Az elsőt is hamar a 12. héten éreztem. Még a kezdősúlyomnál vagyok, nem híztam semmit. Pedig az előző terhességhez képest most 10 kilóval kevesebbről indultam. És úgy néz ki kisfiunk lesz. És neked kérdező?

14hkm

2016. aug. 3. 09:34
 4/24 A kérdező kommentje:

Gratulálok Neked! És olyan jó olvasni, hogy már érzed a babócát. Legalább tudod, hogy minden rendben, ha ficánkol :) Nagyon jól haladtok, ha már megmutatta magát :)

Én 15+2 hetes vagyok, a nemét még nem tudjuk. Abban sem vagyok biztos, hogy van már pocak. Mindenki dicséri, de van benne puffadás is, az biztos. Estére kb kétszer akkora, mint reggel. Mondjuk az is igaz, hogy reggel sem vagyok már totál lapos. Plusz kg-k még nincsenek. És türelmetlenül várom a jövő hetet, leginkább azért, hogy lássuk minden rendben van-e. És bízunk benne, hogy kiderül az is, hogy kisfiú vagy kislány érkezik :)

Amúgy hogy érzed magad? Tudsz enni, kívánós vagy? Az alvás milyen pozícióban megy mostanság? Mit érzel babamozgáskor? Csomó kérdésem van, olyan jó hasonló "korúakkal" beszélgetni :D

2016. aug. 3. 09:40
 5/24 anonim ***** válasza:
75%
Sziasztok! En a 15. hetben vagyok, masodik baba lesz. En nagyjabol tudom mar, hogy mit kell figyelni a pocaknal, de nekem egyelore minimalis van. A ket csipocsontom kozott kezdett el kikerekedni, de egyelore minimalisan. Mondjuk nekem az elsovel is csak kb a 20. het kornyeken latszodott. En egyelore tovabbra is fogyok sajnos, bar mar lassabb utemben. Most -6 kgnal tartok. De egyre kevesebbet vagyok rosszul szerencsere. Mi a nemet meg nem tudjuk sajnos, meg 4 het mire kiderul, mar alig varjuk. Egyelore magzatmozgast sem erzek, a fiammal a 16-17 het korul ereztem, szoval minden este figyelem most mar es varom a csodat :)
2016. aug. 3. 09:48
 6/24 anonim ***** válasza:
68%

Sziasztok! Én 15+5 hetes vagyok ma, már látszik a pocakomon, hogy nem csak háj, hanem baba. 2 kg-ot híztam eddig. Már hetek óta éreztem "mintha" mozgásokat, de pár napja szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy őt érzem.

Második baba. Még nem tudom a nemét, jövő héten talán kiderül, de nem biztos.

Boldog babavárást nektek!

2016. aug. 3. 09:50
 7/24 anonim ***** válasza:
79%

Én 14+3 hetes vagyok, egy hete éreztem egy kis enyhe hullámzást belülről, nagyon boldog voltam :) azóta párszor éreztem kissebb furcsaságokat, szerintem már csak erősebb lesz :)

Pocak már látszik, vettem egy mamaleggingset, legjobb barátom jelenleg :)))

2016. aug. 3. 09:50
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Ma vagyok 16 hetes, 7 kilót híztam, most vagyok 51 kg a 179 cm-hez. Most kezdek nem kórosan sovanynak kinézni. :-) Nálam kb 2 hete látszik, a baba neme 18an derül ki, minden igaz. Mondta a doki lánynak és fiúnak is. Nem tudom, hogy érzem e. Vagy h mit kéne érezzek. Első baba
2016. aug. 3. 10:03
 9/24 anonim ***** válasza:
72%
Én nem értem, ki az aki pontoz le mindenkit??? Miért jó ez neki? Elég gáz....
2016. aug. 3. 10:58
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
Kár ezen az oldalon válaszolgatni bármire is .Sok itt az unatkozó csökött agyú akik csak lepontozgatni jönnek.
2016. aug. 3. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!