Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-15-16 hetes kismamák! Hogy...

14-15-16 hetes kismamák! Hogy vagytok? Van már látható hasnövekedés?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy érzi magát ebben a szakaszban: látható-e már valami változás a hasnál, érez-e már valaki babamozgást, vannak-e plusz kilók, stb :) Illetve, hogy ha már ismert a baba neme, akkor azt is megoszthatjátok :)
2016. aug. 3. 08:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy ki az az elmebeteg, aki egy ilyen kérdésnél bárkit is lepontoz... Az ember idejön, tök jó szándékkal válaszol, erre jön valaki, aki ezzel szórakozik...
2016. aug. 3. 11:11
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és gratulálok a többi kismamának is!

Nem tudom ki pontozott le, de valószínű nem egyedül volt, hiszen akkor nem 27 meg 0 százalék jelenne meg... Én most nyomtam zöld kezet mindenkinek, remélem felviszi kicsit a százalékot :)

Akinek van kedve küldhet pocakfotót akár itt, akár privátban. Nagyon kíváncsi vagyok kinek hogyan látszik, és hogy én már azt tapasztalom vagy még nem :)

2016. aug. 3. 11:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Én elmúltam már 17 hetes. Terhesség előtt is volt egy kis poci. De most formásodok :) meg más a tapintása ;) 17 +4 hkm
2016. aug. 3. 12:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már látszik a pocakom rendesen,igaz nekem 3. baba.16 hetes vagyok. plusz 4kg-nál tartok. :) Ha van kedvetek csatlakozzatok facebook csopihoz...2017 januarra babát várók vmi ilyesmi a csopi neve. Ott mindenki 14-15-16 hetes kb....és nincs pontozgatás :)
2016. aug. 3. 13:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Egy ideje keresem már ezt a csoportot, mert hallottam még róla, de nem adja ki a facebook. Gondolom amiatt mert titkos csoport. Hogyan csatlakozhatnék?
2016. aug. 3. 13:53
 16/24 anonim ***** válasza:
2016. aug. 3. 14:30
 17/24 anonim ***** válasza:
Küld el privát üzenetben a neved. Bejelöllek és be teszlek a csoportba
2016. aug. 3. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Jó hogy jött egy kis segítség...mert az én linkem nem jó az tuti.... :D
2016. aug. 3. 14:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen, a linken nekem azt írja ki, hogy tartalom nem található. Úgyhogy küldtem privát üzit :) Ugye ebben a csoportban nem látszik a külsősök számára ha kommentet írunk vagy bejegyzést teszünk? Csak amiatt kérdezem, mert nálam még a nagy nyilvánosság nem tudja a terhességet :)
2016. aug. 3. 14:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Nem lát senki semmit CSAK a csoport tagjai. titkos csoport!!!
2016. aug. 3. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!