14-15-16 hetes kismamák! Hogy vagytok? Van már látható hasnövekedés?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy érzi magát ebben a szakaszban: látható-e már valami változás a hasnál, érez-e már valaki babamozgást, vannak-e plusz kilók, stb :) Illetve, hogy ha már ismert a baba neme, akkor azt is megoszthatjátok :)2016. aug. 3. 08:58
11/24 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy ki az az elmebeteg, aki egy ilyen kérdésnél bárkit is lepontoz... Az ember idejön, tök jó szándékkal válaszol, erre jön valaki, aki ezzel szórakozik...
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és gratulálok a többi kismamának is!
Nem tudom ki pontozott le, de valószínű nem egyedül volt, hiszen akkor nem 27 meg 0 százalék jelenne meg... Én most nyomtam zöld kezet mindenkinek, remélem felviszi kicsit a százalékot :)
Akinek van kedve küldhet pocakfotót akár itt, akár privátban. Nagyon kíváncsi vagyok kinek hogyan látszik, és hogy én már azt tapasztalom vagy még nem :)
2016. aug. 3. 11:28
13/24 anonim válasza:
Én elmúltam már 17 hetes. Terhesség előtt is volt egy kis poci. De most formásodok :) meg más a tapintása ;) 17 +4 hkm
14/24 anonim válasza:
Nekem már látszik a pocakom rendesen,igaz nekem 3. baba.16 hetes vagyok. plusz 4kg-nál tartok. :) Ha van kedvetek csatlakozzatok facebook csopihoz...2017 januarra babát várók vmi ilyesmi a csopi neve. Ott mindenki 14-15-16 hetes kb....és nincs pontozgatás :)
15/24 A kérdező kommentje:
Egy ideje keresem már ezt a csoportot, mert hallottam még róla, de nem adja ki a facebook. Gondolom amiatt mert titkos csoport. Hogyan csatlakozhatnék?
2016. aug. 3. 13:53
17/24 anonim válasza:
Küld el privát üzenetben a neved. Bejelöllek és be teszlek a csoportba
18/24 anonim válasza:
Jó hogy jött egy kis segítség...mert az én linkem nem jó az tuti.... :D
19/24 A kérdező kommentje:
Igen, a linken nekem azt írja ki, hogy tartalom nem található. Úgyhogy küldtem privát üzit :) Ugye ebben a csoportban nem látszik a külsősök számára ha kommentet írunk vagy bejegyzést teszünk? Csak amiatt kérdezem, mert nálam még a nagy nyilvánosság nem tudja a terhességet :)
2016. aug. 3. 14:49
20/24 anonim válasza:
Ne aggódj. Nem lát senki semmit CSAK a csoport tagjai. titkos csoport!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!