A 3. babával vagyok terhes. Kicsit kétségbe vagyok esve. Félek a nagycsaládos élettől. Hasonlóan valaki?
Ne félj, szerintem nagyon jó. Én attól féltem nagyon, hogy fogom e szeretni a harmadikat is. :))))
Azóta az ötödiket várom. :)) Nem cserélnék semmi pénzért.
Nalunk 4hos a 3.
9 es 7 evesek a nagyok.
Igy mar azert konnyebb.nem 3pici van.es tenyleg nagy segitseg a ket nagy.vigyaznak a picire,szorakoztatjak.szoval ha epp surgos dolgom van akkor nyugodtan hagyom a picit a nagyok szobajaban.
Tenyleg nem nehezebb 3al mint 2 vel volt.
Jo iskola idoszakban az elejen neccesek voltak a reggel.de megoldottuk.egyszer mar amugy is kesesben voltunk es radaskent a lift sem mukodott (8.on lakunk).na picit at a hordiba.aztan egy szintel le a picit a legnagyobbal,vissza a kocsiert es a kozepsoert.ket szintet le,vissza a piciert es a legnagyobbert,kettot le,vissza,kettot le vissza...es mire lertunk jo volt a lift.szoval vannak ilyenek is.a suliba is beertek 55re 😃.
Imadom mindharmat (fiuk mind)
Igazan kerek lett az amugy mar kereknek hitt csaladunk.
Mekkorak a nagyok?
Birni fogod.tuti.minden no kepes ra.akar 5-6gyereket nevelni is.az elso a legnehezebb,azt mar tulelted.a 3.mar igazan nem sok ujjat tud mutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!