34. hét után megfordulhat még a babám fejtartásba?
Figyelt kérdés
Már 34 hetes vagyok, de még mindíg fent érzem a fejecskéjèt. Ez a második gyerkőcö de ô nem akar megfordulni. Az elsővel minden rendben ment már a 28. héten a feje volt lent. Aggódom és nem tudom, hogy mit tehetnék. Természetesen beszélgetek a kicsivel, próálom a hasamat is lógatni, de semmi.2016. aug. 1. 08:57
1/6 anonim válasza:
Persze h befordulhat!
Ha meg nem akkor meg kell fordítani. A Róbertben 50.000 Ft-ért megfordítják. Uh ne izgulj sztem!
Könnyű szülést!
19hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok és az én orvosom nem fordítja meg, mert szerinte ha meg tud fordulni akkor megfordul magátol is.
2016. aug. 1. 09:03
3/6 anonim válasza:
Az utolsó hetekben is megfordulhat de 34 hetesen még bőven időben van. Az enyém is a 34. héten fordult be, korábban az összes UH-n harántban feküdt.
4/6 anonim válasza:
Pont így voltam, első babám a 29. héttől szépen fejvégű volt, második csak a 36. héten fordult be, addig végig medencevégű volt. Ne aggódj, a második babák később fordulnak általában és bőven időben vagy még. Nekem azt mondta a dokim, hogy utolsó percen us befordulhat és hogy farosan is meg lehet szülni, főleg egy második babát. A megfordítás fel sem merült, azt én se vállalnám be, tudja az a gyerek, hogy meg tud-e fordulni.
5/6 anonim válasza:
Az enyém a 28.heten szepen befordult. Örültünk, erre a 32.hetre visszafordult. Izgultam nagyon, mondta a doktorno, hogy ha addig nem fordul be megint, akkor a 37.heten kívülről megpróbálják megfordítani. Viszont addig is csináljak nehány praktikát: ket percig elemlampaval vilagitsam a hasam alját, mert érzékelni fogja a fényt, es oda akar fordulni majd; napi 30 percet legyek kutya pózban, a konyokomre tamaszkodva, fenekem fölfelé (mivel ez nagy hassal mar kényelmetlen tud lenni, el lehet osztani 3x10 percre is); ill.rugozzak nagy gumilabdan. En az elso ket gyakorlatot csinaltam, es (ugyan nem tudom, ezert-e, de) a 36.heten befordult es ugy is maradt.
6/6 anonim válasza:
Még befordulhat, a baratnőmnek végig fejvégű volt, aztán a 8hónapban átfordult, de szülés előtt 3-4héttel visszafordult!:) nagyon örültek, igaz azon az este nem aludt az anyuka annyira tornázott bent a baba, de legalább megfordult:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!