Ugye még megfordulhat? 32 hetes kismama vagyok, uh-on még faros volt a kisfiam.
30 hetes uh-on farosnak mondta a doki, kevesebb a magzatvizem és a lepény II-III fokban érett, hetente kell járnom uh-ra és nstre. Másfél hete bent tartottak fenyegető koraszülés miatt, mert méhösszehúzódásaim voltak, kaptam egy nospa szurit és 4 tüdőérlelőt. Azóta 3x2 magnézium-citrátot(3000 mg összesen) kell szedjek és pihennem kell minél többet. A méhnyak is meg van rövidülve.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Második baba, lányomat császárral szültem, most szeretnék természetesen szülni, de ennek az első feltétele, hogy megforduljon.
A doki is azt mondta, hogy a kevesebb víz miatt nehezebben fordul meg, de még van neki helye, tehát még van rá esély. A magzatvizem szerencsére több lett, mint az előző uh-n volt, éppen a határon van a kicsit kevesebb és a pont jó között. Hétfőn kell megint menjek uh-ra, remélem akkor már elég lesz a magzatvíz, szerencsére a flowmetria teljesen jó.
A doki szerint kicsit sokat dolgoztam(pénztár), rámfér már a pihenés, most meg lelkiismeret furdalásom van hogy mért nem mentem már el táppénzre. Szerinte biztos nem húzzuk ki a végéig(júni 18), mert hát ugye a magnéziumot is csak a 36. hétig lehet szedni. Aztán ki tudja, hogy alakulnak a dolgok. Jó lenne, ha legalább még egy 4 hetet bent maradna.
Nektek mekkora volt a babátok a 30.héten?
Nekem 1620 gr-ot saccoltak, ezt is kicsinyelték, de a lányom is 2700 gr-al született.
És az normális, hogy amikor mozog(elég sokat mocorog szerencsére) néha szabályosan fáj bizonyos pontokon?
Főleg amikor lefele rugdos, azt érzem mikor a húgyhólyagomat rugdossa, de néha olyan, mintha a méhszájamat, vagy nem is tudom mit rugdosna, mert eléggé fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!