Terhesen fürödni a tengerben. Nem megy "bele" a víz?
Be tud-e menni a hüvelyedbe a víz? Ezt kérdezed, jól értem? Gondolom, a dokid is legalább egy rákszűrést vagy hüvelyi uh-t csinált eddig, akkor is bement oda valami, és a férjed is rendszeresen gondoskodik odabentre folyadékról gondolom.
A tengervíz, ami be tud szivárogni, ugyanolyan káros, mint ezek. Vagyis nem az.
Élvezd a pancsolást! És egy tanács: vegyetek a gyereknek vízicipőt, hogy jövőre majd elmondhassátok, mikor beviszitek a tengerbe, hogy még terhesség alatt vettétek neki.:) Mi vettünk neki egy bodyt is, amin Málta van.:) 16 hetes terhesen voltam kb. tengerben.
Nekem menzeszem volt nyaraláskor, de csak azért is belementem a Balatonba tamponnal. Egyáltalán nem szívta meg magát vízzel, szóval gondolom nem jutott be a víz. A hüvelynyílás ilyenkor úgymond "csukva van", szex előtt szokott "kinyílni".
A nővérem mikor babát várt, azt mondta a doki, hogy élő vízbe nyugodtan mehet, csak medencébe nem, mert ott kisebb a hely, így több a baktérium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!