Most leszek 8 hetes, de leszámítva néha egy kis hányingert és az érzékeny melleket nem erzek semmit. Nem kellene a méhemben éreznem valamit? Kicsit parázok, hogy minden rendben van-e, majd 5 nap múlva megyek csak dokihoz...
2016. júl. 29. 23:08
1/9 anonim válasza:
Méhen belüli mozgást még nem is észlelhetnél! Voltál már orvosnál? Egyébként változó, valaki egyfolytában hány, valaki meg semmi tünetet nem produkál, nyugi!
2016. júl. 29. 23:12
2/9 A kérdező kommentje:
Ja nem a mozgasra gondolok, hanem mensi szeru érzésre vagy enyhebb görcsökre, huzodasokra.
Nagyon ritkan erzem, hogy huzodik, de nem erosen.
2 hete voltam mar orvosnál, de meg korai volt, csak petezsak es szikholyag látszódott...
2016. júl. 29. 23:15
3/9 anonim válasza:
Ezek még koraiak lennének 😊 En paramami vagyok! A 7hetesre ugy mentem h nekem azt fogják mondani hogy nincs is semmi már annyiranem éreztem semmit!!!! Aznap kikészítettem itthon mndenkit... Amikor meghallottam a kicsi szívét Megnyugodtam de azután is folyamatos aggódás volt m alig éreztem pár dolgot csak. Mehszalag tagulast is csak a 12ik hét utan néhányszor. 18+6 napos kora óta mozog. Na azóta vagyok nyugodt. 😊 Nyugi, nalad is minden rendben lesz 😊
Üdv
20hkm
2016. júl. 29. 23:22
4/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ezt vagy azt KELLENE érezni. Van akit jobban megvisel a terhesség, van aki végig hányja az elejét, van aki görcsöl, van aki fáradékony, sőt aluszékony, de olyan is van, aki semmi szokatlant nem érez. Meg az is előfordul, hogy valaki az első terhességét végig szenvedi, a következőnél meg semmi baja, vagy fordítva. Nyugi és ne félj.
2016. júl. 29. 23:55
5/9 anonim válasza:
Nem kell, hogy legyen a terhességnek tünete. Én mondjuk sokat görcsöltem de ez sem feltétlen jár együtt a terhességgel, ahogy a hányinger sem.
2016. júl. 30. 05:23
6/9 anonim válasza:
Semmit nem kellene érezted.
Én semmit nem éreztem kb a 17 hétig, úgy éreztem magam mint aki nem is terhes. Semmi gondom nem volt csak a hasam nőtt.
Mostmár ez megváltozott ha így fekszem fáj, ha úgy akkor a pici rugdos, sehogy sem jó. Hatalmas már a pocim is. A savam is fent van, keményedik a hasam.......... Stb.
Majd eljön az az idő amikor azt szeretnéd hogy semmit se érezz!
28 hkm
2016. júl. 30. 07:57
7/9 anonim válasza:
A méhedben még nem érezhető semmi 16. Héten jön ki a méhed a medencéből ezután kezd el nőni a pocak és általában 16.-20. Hét körül kezdi el érezni az ember a magzatmozgást.. Valaki előbb valaki később változó. 8 hetesen max puffadásra lehetsz figyelmes esetleg székrekedés is elő jöhet émelygés hányinger hányás szédülés szagérzékenység stb ezek majd erősödhetnek. De belül még nem érezhető semmi. Én 17 hetes vagyok ritkán érzek izomrángást de még nem egyértelmű. Pocim is most kezdett el nőni ;) 22 N 17+0 hkm
2016. júl. 30. 10:25
8/9 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni hogy ez nem törvényszerű. Valakinek egész terhesség alatt nincs semmi tünete.
2016. júl. 30. 10:28
9/9 anonim válasza:
Akkor lehet hogy meg csak 7 hetes vagy nem? 5 hetesen latszik a szikholyag 6 hetesen meg mar van szivhang is akar. Amugy nekem nem volt semmi bajom halistennek. Orultem is neki. Csak a hasam nott
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!