Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor tüsszentek egy kicsit bepisilek?

Figyelt kérdés

Másfél napja küszködök megfázással gondolom ez is az oka, de hogyan tudok ez ellen tenni?

Tiszta ciki.Köszi a válaszokat 24 hetes anyhajó!

2008. szept. 29. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
VAlamilyen szinten normális terhesen, a baba nyomja a hugyhólyagot, nem tudod annyira zárni . Használ tisztasági beétet, az megelőzi a "baleseteket". Én játszottam olyat, hogy ha éreztem, hogy tüsszentenem kell, és módomban állt, inkább elszaladtam és leültem a wc-re, vagy igyekeztem összeszorítani és kicsit tüsszögni:-)De a betét azért elég ilyenkor:-)
2008. szept. 29. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A gátizomtorna erre (is) jó. Addig meg marad a betét. Én is trüsszögéses- köhöögős náthán vagyok túl. Amikor éreztem, hogy hapci lesz kicsit összegörnyedtem, így nem lett nagyobb baj.
2008. szept. 29. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A babád és a méhed egyre jobban nyomja a hugyhólyagod. Ebben segíthet az intim torna vagy a Kegel gyakorlatok. Keress rá a neten.
2008. szept. 29. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen 1-2-szer. Tüssz előtt igyekszem leülni, vagy ha nincs lehetőségem, akkor összegörnyedek gyorsan. Tök gáz szerintem is :(

Eleve állandóan vécére járok, mert a babám mindig nyomja a hólyagomat.

Próbálkozok intimtornával, az biztos segíteni fog.

Üdv 30 hetes kismami

2008. szept. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!