Amikor tüsszentek, mindig érzem mintha bepisilnék picit. Ez tényleg így van, vagyis nem tudom tartani, vagy esetleg szivárog a magzatvíz? 36 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 18:26
1/4 anonim válasza:
szerintem inkább inkontinenciának tűnik... de ez csak egy ötlet hirtelen. Nem hinném hogy tüsszentéstől szivárogna.. talán már anniyra nyomja a hólyagodat, és a záróizmok is gyengébbek...
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, én ennyi idősen már csere bugyival jártam, volt hogy csak egy kis nevetéstől bepisiltem.
Szülés után el fog múlni!
A magzatvizet szerintem meg fogod érezni!
Üdv
8hós törpe anyukája
3/4 anonim válasza:
Szia! Második babámmal én s így voltam. Nem szivárgott a magzatvizem hanem bepisiltem. Akkora volt a pocim, meg a babám is pont úgy helyezkedett, hogy tüsszentéskor, köhögéskor néha picit befolyt, volt, hogy bugyit is kellett cserélnem, ha mentem valahova inkább betétet használtam. Sajnos ez van. :) Kitartás! Kellemes babavárást, könnyű szülést! :)
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem bepisilsz ilyenkor. Nekem is volt ilyen. Ilyenkor már nagyon nyomja a baba hólyagot. Nekem volt olyan, hogy nem éreztem, hogy pisilnem kell, de olyan erőset rúgott a babám pont a hólyagra, hogy becsurgott egy kicsi és ez akkor történt mikor váram a buszt :S még jó hogy közel lakom a buszmegállóhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!