Beteg lehet ettől a kisbabánk? Rettegek!
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok. Iszonyú családi perpatvar miatt, úgy volt, hogy nem tarthatjuk meg a kisbabánkat, már megvolt a műtét időpontja is. Én és a férjem szerettük volna, de úgy alakult minden a családunkban, hogy az abortusz lett volna az egyetlen lehetőségünk. Én már teljesen feladtam a küzdelmet, és én hülye, egy estén megittam 5 db 3 cl-es tequliát. Tudom, hogy nagy hülyeséget csináltam, de akkor azt hittük nincs visszaút. Viszont egy csoda folytán a helyzetünk rendezödött, és legnagyobb örömünkre megtarthatjuk a kicsinket. De rettegek a gondolattól, hogy kárt okoztam neki. Ugye van esélye, hogy teljesen egészséges baba lesz? Az eset 7 hetesen történt.2016. júl. 26. 11:30
11/17 anonim válasza:
Csodálatos példája vagy annak hogy miért nem szabadna abortuszra menni főleg ha szeretnétek a babát aki egyébként egészséges lenne!
Lehet hogy nem lesz baja, de erre csak az orvos tud rendes választ adni
12/17 anonim válasza:
Elméletileg nem igazán kellene hogy baja legyen egy alkalom italozás után.
13/17 anonim válasza:
Te vagy az a kérdező, akit az anyukája akart abortuszra küldeni, mert vagy ház vagy még egy gyerek? ha igen, akkor örülök, hogy meggondolta magát. hát, ez így elég sok, de ettől még lehet egészséges, valószínűleg az orvosok is csak tippelni tudnak, uh-n a legfontosabb betegségek kiderülnek. Ha belefér, menj el magánorvoshoz uh-ra, többet fog látni, mint az ezeréves sztk-sok.
14/17 anonim válasza:
1,5 dl tequila az elég sok, és pont a terhesség elején, amikor a baba alapvető szervei fejlődnek ki. Reméljük nem lesz baja! Valószínűleg nem, de csak remélni lehet. Ha mégis lesz valami soha nem fog kiderülni hogy ez számított-e vagy nem.
15/17 anonim válasza:
mégis elvitték a lottó ötöst? azt hittem, hogy nem. vagy mi lehet az a csoda, ami egy mp alatt megold mindent? nincs még abból ott, ahonnan az jött?:) küldj ide!:)
16/17 anonim válasza:
Kérdező, én 3 éve szenvedek, mert nem jön össze a baba.
Értékeld már azt ami van..
Az ilyeneket neki tudnám vezetni a falnak.
17/17 anonim válasza:
Szerintem semm baja nem lesz. 7hetesen még nem alakul ki a placenta, és úgy tudom addig nem veszélyes a dolog. Nézd meg a Damu kislányát aki makk egészséges, pedig az anyja masszív alkoholista volt a 9hónapon keresztül. Ne idegeskedj, mert azzal többbet ártasz, mint az egyszeri piálással! Jó egészséget kívánok, sok örömet a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!