Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszáj seb okozhat-e halovány...

Méhszáj seb okozhat-e halovány elszineződést, a folyásomban? 13. hetes terhes leszek lassan, az UH. mérés óta ezt az adatot figyelem!

Figyelt kérdés

Már lassan egy hete lesz,k hogy mensi idjején,mindig minden hónapban elszineződött, halványrózsaszínes folyásom lesz, tehát nem is vérzés ez, nem görcsös, nem vérvörös,de mintha egy pici ér megpattanna, és szivárog ,olyan a színe... !

Multkor egy napig volt cssk, de most hogy előrébb vagyok a terhességemben,most meg már 1 hete tart lassan.Azt mondják ez normális az elején,hogy pár hónapig van ilyen, de mi van, ha méhszáj seb miatt van ? :(

Kint élek külföldön és itt sajnos nem tudok nődokihoz menni, mert itt nem nézegetik meg sajnos az embert, belül :( Mit tegyek ?

2008. szept. 29. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
nem bizos hogy méhszájsebed van de azért jobb lenne ha elmennél és megnézetnéd magad vagy legalább mond el a dokinka hogy mi bajod de valószínű hogy azok csoportjába tartozol akiknél megmarad a mensi idejében az enyhébb folyás
2008. szept. 29. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem van méhszájsebem, igaz kezeltek vele, mielőtt teherbe estem, de nem gyógyult be teljesen. Nekem eddig egyáltalán nem volt ilyen jellegű panaszom. Szerintem ha mindig csak a menzeszed idején jelentkezik ez a probléma nem jelent semmit, van akinek a menstuációja is megjön az első néhány hónapban. Bár a biztonság kedvéért menj el dokihoz, és kérd meg, hogy vizsgálja meg a méhszájadat!

12 hetes kismama

2008. szept. 29. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Ok, ja azt kihagytam, hogy volt méhszájsebem, terhesség előtt,amit otthon épp májusban néztek meg utoljára, és akkor épp, hogy múlóban volt, mert mondta a nő, hogy szép most már, alig látszik, meg minden ok.No de azóta nem tudom, hogy mi van vele, és ezért komolytalannak tartom az angol rendszert, hogy ennyire kerülik,a belső vizsgálatokat :(, és ha nagyobb baj van, stb... :( !Mer tők nem néznek be, csak, ha baj van.Mondtam hog yvan gondom, a védőnőmnek, de erre is azt mondta, ez sima ügy nem kell ide nőgyógyász !Hát most keresek a neten egy privátot, és nem tudom mennyi, de most már nagyon zavar ! :( Köszike, azért a nyugtatást :)
2008. szept. 29. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam a GP-nél, akik itt a sima ált.ovors néven futnak :)És most végre,már 3 hét könyörgés után benéztek, és vettek kenetet, is mert a vérezgetés a méhszájamból jön, ahol sajnos kiújúlt a seb, és most viszonylag nagy(májusban otthon az orvosom, épp mondta, hogy szép, szinte elmúlt, nagyon vékonyan létszik csak vmi...minden ok...erre most ez ismét van,és nagyobb !A méhszájam szárt, rendben van,normális..állítólag. Rendesen felfektettek,és kacsával benéztek.Gombát is találtak...de ennek ellenére elküldték a laborba, az anyagom, de addig is használjak Canestent...amit ingyen kaptam a patikában, mert terhes vagyok ! No ez azért pozitív itt Angliában, hogy ingyen jár vmi, mert terhes vagy !:)Szóval most kicsit megnyugodtam, hogy csak a méhszájsebem pecsételget, és nem a babától jön ez az ijesztgetés ! :(
2008. okt. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!