Méhszáj seb okozhat-e halovány elszineződést, a folyásomban? 13. hetes terhes leszek lassan, az UH. mérés óta ezt az adatot figyelem!
Már lassan egy hete lesz,k hogy mensi idjején,mindig minden hónapban elszineződött, halványrózsaszínes folyásom lesz, tehát nem is vérzés ez, nem görcsös, nem vérvörös,de mintha egy pici ér megpattanna, és szivárog ,olyan a színe... !
Multkor egy napig volt cssk, de most hogy előrébb vagyok a terhességemben,most meg már 1 hete tart lassan.Azt mondják ez normális az elején,hogy pár hónapig van ilyen, de mi van, ha méhszáj seb miatt van ? :(
Kint élek külföldön és itt sajnos nem tudok nődokihoz menni, mert itt nem nézegetik meg sajnos az embert, belül :( Mit tegyek ?
Szia! Nekem van méhszájsebem, igaz kezeltek vele, mielőtt teherbe estem, de nem gyógyult be teljesen. Nekem eddig egyáltalán nem volt ilyen jellegű panaszom. Szerintem ha mindig csak a menzeszed idején jelentkezik ez a probléma nem jelent semmit, van akinek a menstuációja is megjön az első néhány hónapban. Bár a biztonság kedvéért menj el dokihoz, és kérd meg, hogy vizsgálja meg a méhszájadat!
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!