Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezhetem hogy terhes vagyok...

Evettke13 kérdése:

Érezhetem hogy terhes vagyok teszt nélkül?

Figyelt kérdés
A párommal kb 4honapja babát szeretnénk, nem jött össze pedig akkor voltunk együtt amikor kellett,tesztett nem csinálok mert az utóbbi 4honapban teljesen elvette a kedvem a dologtól ,kiábrándító hogy mindig negativat mutattot,úgyhogy teljesen szeretném magam az ösztöneimre bízni. A legritkább esetben mennyi idő után èszlelhetek valamit ami babára utalhat? Saját vagy ismert tapasztalata bárkinek?

2016. júl. 23. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Nálam csak a kimaradt menzesz jelezte a terhességet. Ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor kb csak a 14. héten gyanakodhattam volna, amikor nehezebben gomboltam a nadrágom (bár a hasam ugyanakkora volt, mint addig). Ha ez sem tűnik fel, akkor úgy a 21.hét lett volna egyértelmű, amikor a magzatmozgást éreztem már... (bár hasam akkor sem volt nagy, akár pár plusz kilónak is betudhattam volna)

Semmi más tünetem nem volt.

Az a baj az ösztönökkel, hogy az agy "felülírja". Ha nagyon szeretnél babát, de nem vgy terhes, akkor is képes a tested tüneteket produkálni. Szóval ere nem alapoznék a helyedben.

Ha kimarad a menzesz, tesztelj. Ha nem, akkor felesleges.

2016. júl. 23. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:
En nem pontoztam le senkit.
2016. júl. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!