Érezhetem hogy terhes vagyok teszt nélkül?
Szia.
Enis igy voltam de aztan a nogyogyasz rabeszelt, hogy okosabb dolog, hogy legalabb, akkor csinaljak tesztet amikor mar kesik 3-5napja ! A magam es az esetleges baba èlete èrdekèben.:)
Szoval szerintem ne vard meg mire erzed, sok esetben csak 2-4 het keses utan vannak tunetek.
Nalam jo volt h megis teszteltem mert szukseg volt sargatest hormongyogyszerre.hogy megmaradjon
Nekem a legkorábbi jel az volt, hogy mozgolódások voltak odabent, apróbb nyomogatások, furcsa kis kluttyogások, stb. Ezt szinte rögtön éreztem. Nem tudom, pontosan mikor eshettem teherbe, de a következő (nem várt) menstruációm ideje még jóval odébb volt, szinte a fogantatás után már rögtön érezhettem. Teszt garantáltan semmit nem mutatott volna ki még ekkor. Később türelmetlenségemben teszteltem, de még akkor is hómezős volt.
Olyan érzés volt ez, mintha átrendezkedtem volna odalent. Előtte még csak hasonlót sem éreztem. De mindenkinél máshogy alakul a terhesség, ezek az én tapasztalataim.
Tesztelni akkor kell ha kimarad a nemvárt.
Annál előbb tesztelgetni puszta önkínzás!
1000x többre mész ha elfoglalod magad mással!
5évig vártam a babámra semmi (szervi) baj nem volt de nem jött. Megvolt az idöpont az inszmre, elötte hónapban anyum meghalt, azzal voltam elfoglalva, és voilà: az inszemen derült ki hogy 6 hetes vagyok!
Volt vmi szokatlan feher folyas,ebbol gondoltam,h vmi biztos tortenik odabent. De amugy ne hidd,h megerzed a 3mm-es szikholyag "mozgasat" (most komolyan,azt volt kepes irni vki h mozgast erzett?)
A tobbi tunet is joval kesobb jon.
Illetve csak utolag jossz ra,h nem a menzesz tunetei voltak,ugyanis pont megegyeznek. Csinalj tesztet inkabb.
Mozgolódás, kluttyogás nálam inkább nagy WC előtt van. :-) Mi rendeződne át, amikor még csak pár mm az embrió?
Jobb lenne, ha a menstruáció kimaradása után csinálnál tesztet, mert nem biztos, hogy lesz bármi tüneted, akkor pedig lecsúszhatsz pár fontos vizsgálatról. Nekem pl az első tünetem a magzatmozgás volt 16 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!