Szerintetek is bunkóság vagy csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
7 hetesen csak 7 mm-es petetzsákom volt, pedig már 3 hete erős pozitív volt a tesztem. Egy hét múlva semmi nagy változás. 1 mmt nőtt és megjelent a szikhólyag. Az orvos azt mondta kevés esély van rá, hogy nem vetélek el. Ezt elmondtam a sógornőmnek is és azt mondta, hogy szerinte nincs minden veszve mert hát nőtt 1 mmt. Szerintem meg 1 mm egy hét alatt nem jelent jót, hiszen az is lehet, hogy az orvos csak egy picit arrább mérte és még ő is azt mondta, hogy semmit sem nőtt. Én már felkészültem a legrosszabbra, erre a sógornőm elkezdett baba ruhákat mutogatni a neten, hogy melyiket rendelje meg nekem. Most ez komoly? Hogy lehet ennyire érzéketlen? 9 hetesen elvetéltem sajnos. Kellett pár nap amíg lenyugodtam és meggyőztem magam, hogy nem lehetek hibás, hisz sajnos előfordul az ilyesmi, annak ellenére, hogy mindent megteszünk. Erre ő jön és azt mondja, hogy lehet azért vetéltem el mert túl korán mentem nőgyógyászhoz ( 7 hetesen?) és amiatt vetéltem el mert stresszeltem, hogy megmarad e a baba. Így kell vigasztalni valakit? És a férjem csodálkozik, hogy nem jövök ki a sógornőm mel, hisz ő olyan jó szívű. Most megint terhes vagyok, szerencsére minden rendben . Most is vannak hasonló húzásai, de azokat már nem írom le.2016. júl. 23. 06:33
22/25 anonim válasza:
Nem úgy értettem, hogy úgy beszéltél vele, hanem magadban így próbálod lerendezni a vetélést, hogy közben rá haragszol.
23/25 anonim válasza:
Szerintem inkább butaság ez, nem is feltétlen annyira bunkóság. Az jön le, hogy nem egy nagyon okos ember, de a babaruhákkal kedves akart lenni, hogy mutassa, ő törődik veled és a babával, utána meg csak eggyel okosabb szeretett volna lenni azzal, h túl korán mentél dokihoz. Sajnos vannak ilyen emberek, tény, nem könnyű elviselni őket, de megoldás, ha nem avatod be korán.
24/25 A kérdező kommentje:
Nem haragszom rá csak bánt a viselkedése. És igazgat adok nektek, nem bunkóság volt, hanem butaság. Köszönöm a válaszaitokat.
2016. júl. 23. 16:24
25/25 anonim válasza:
Szerintem meg inkább rosszindulatú a sógornőd. De amúgy meg minek avatod be ilyen hamar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!