Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is bunkóság vagy...

Szerintetek is bunkóság vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
7 hetesen csak 7 mm-es petetzsákom volt, pedig már 3 hete erős pozitív volt a tesztem. Egy hét múlva semmi nagy változás. 1 mmt nőtt és megjelent a szikhólyag. Az orvos azt mondta kevés esély van rá, hogy nem vetélek el. Ezt elmondtam a sógornőmnek is és azt mondta, hogy szerinte nincs minden veszve mert hát nőtt 1 mmt. Szerintem meg 1 mm egy hét alatt nem jelent jót, hiszen az is lehet, hogy az orvos csak egy picit arrább mérte és még ő is azt mondta, hogy semmit sem nőtt. Én már felkészültem a legrosszabbra, erre a sógornőm elkezdett baba ruhákat mutogatni a neten, hogy melyiket rendelje meg nekem. Most ez komoly? Hogy lehet ennyire érzéketlen? 9 hetesen elvetéltem sajnos. Kellett pár nap amíg lenyugodtam és meggyőztem magam, hogy nem lehetek hibás, hisz sajnos előfordul az ilyesmi, annak ellenére, hogy mindent megteszünk. Erre ő jön és azt mondja, hogy lehet azért vetéltem el mert túl korán mentem nőgyógyászhoz ( 7 hetesen?) és amiatt vetéltem el mert stresszeltem, hogy megmarad e a baba. Így kell vigasztalni valakit? És a férjem csodálkozik, hogy nem jövök ki a sógornőm mel, hisz ő olyan jó szívű. Most megint terhes vagyok, szerencsére minden rendben . Most is vannak hasonló húzásai, de azokat már nem írom le.

2016. júl. 23. 06:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Ez esetben előbb a férjedet vedd elő, ne a sógornődet. Nekem az nagyobb bunkóságnak tűnik, hogy beavatja a te engedélyed nélkül.
2016. júl. 23. 08:54
 12/25 anonim ***** válasza:
60%

Tudod sokan, akik nem èlték ezt át felfogni se képesek, hogy ez milyen veszteség!

Puffogtatják az üres frázisokat, csak hogy mondjanak valamit.

Én 1.5 év próbálkozás után 11 hetesen vetéltem el, a lehető legkevesebb ember tudta, de a saját anyám száján is kijött a "fiatal vagy még lehet másik gyereked" ès társai. Mikor meg mondtam neki, hogy ha én haltam volna meg, vígasztalná e hogy az öcsém mèg él, akkor meg én voltam a gonosz...

Na de visszatérve sóginődre, abban a pillanatban rúgtam volna nyakon, ahogy elkezdett téged hibáztatni! Nem is értem egy nő hogy lehet ilyen érzéketlen tuskó?!?

Jó hír viszont, hogy szépen le lehet az ilyeneket építeni az életünkből... Legközelebb pedig ha ilyen bunkón beszól, meg kell neki mondani ott és akkor hogy kussoljon!

2016. júl. 23. 08:55
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
A sógornőd a tapintatlan és nagyon buta. Lehet, hogy tényleg nem bántásnak szánta ezeket, próbáld meg elengedni a füled mellett a beszólásait. Az a helyzet, hogy a férjed szereti őt, mert a testvére, egyutt nőttek fel, te meg a férjedet szereted, így inkabb ápolj egy felszínes, de jónak mondható kapcsolatot, mint ellenségeskedj vele, azzal semmit nem érsz el.
2016. júl. 23. 08:58
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
szerintem is neked van igazad. nagy bunkóság téged hibáztatni a vetélésért, amikor az egyértelműen nem lehet a te hibád. én titokban tartottam volna a terhességem még egy darabig ezek után az biztos. amúgy én először 4+1 hetesen mentem, nyilván nem láttak még semmit, de nem lett baja a babának. szóval eléggé buta a sógornőd. ezek után vásároljon a saját gyerekének ruhákat.
2016. júl. 23. 09:00
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
Igen bunkó, de a férjedet sem értem miért mondja el neki? Előbb talán megkérdezhetett volna téged. Senkinek semmi köze a terhesség tényéhez a 12. hét betöltéséig mert akkor lecsökken a vetélés esélye. A12. hétig 25 %-os vetélés esély 2 % os lesz.
2016. júl. 23. 09:21
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rosszban a sógornőmmel, legalábbis próbálok mindennek ellenére nem haragban lenni vele a férjem kedvéért mert tudom, hogy fontos számára. Fő a béke. Alalpból nem rossz ember, tudom, hogy nem rosszindulatból mondta, de néha annyira kiakaszt. Köszönöm 8-as a gratulációt 😃
2016. júl. 23. 09:30
 17/25 anonim ***** válasza:
93%
Muszáj neked olyan gyakran összefutni a sógornőddel? Nekem is van rokonom, aki csak jót akar és jószivű, de attól még halálra idegesit a hülyeségeivel, és ha szépen megkérem, hogy ezt meg azt ne mondja vagy ne tegye, megsértődik. Igy megpróbálok minél kevesebbet beszélni vele, amig nem feltűnő, de igy is heti rendszerességgel fáraszt. Mert jót akar. Bocsánat, de nem véletlenül irok rövid i vel, nincsen hosszú.
2016. júl. 23. 09:40
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
A sógornődtől nem volt szép húzás egyik sem, de te meg túlreagálod. Valakin le kellett vezetned a feszültséget, amit a vetélés okozott, és épp ő volt kéznél. Ez nem szép húzás tőled sem. Abban meg igaza van, hogy a stressz nem segít, ettől függetlenül a korai orvoshoz menéstől önmagában nem lesz baja egy babának. Akkor inkább, ha mondjuk 5 hetesen megy az ember, és várni kell két hetet, hogy van-e szívhang, és azt végigizgulja az ember - mint ahogy tettem én, balga módon. (Szerencsére nem lett baj)
2016. júl. 23. 09:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem vezettem le rajta semmit sem. Csak annyit mondtam, hogy nekem ehhez nincs kedvem. Mindig udvariasan beszélek vele. Amikor a vetélésről beszélt akkor se mondtam semmit, csak látszott rajtam, hogy nem esett jól. De az esett a legrosszabbul, hogy a férjemnek le se esett, hogy engem megbántott a testvére.
2016. júl. 23. 09:58
 20/25 A kérdező kommentje:
Amúgy csak kíváncsiságból, a leírtak alapján miből gondolod, hogy én rajta vezettem le a feszültséget?
2016. júl. 23. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!