Bunkóság gyakran járni terhesgondozásra?
szerintem bunkóság, de a többi beteggel szemben. elveszed azt az időt, amit azokkal foglalkozhatna a doki akiknek tényleg valami bajuk van. ha aggódsz, vegyél szívhang figyelőt, azzal otthon annyit piszkálod a babád amennyit csak akarod.
18hkm
Vettem szívhangfigyelőt,de nem nyugtat meg. Biztos bebeszélem de olyan lassúnak tűnik a szivverese ahhoz kepest amilyet az uhn hallottam!
Meg van egy csomó tünetem,amiről fogalmam nincs,normalis e. A vedonom is pont mostantol ment 2 hetes szabira.
Elutazott sajnos. Ami eléggé aggaszt,h tele lett a kezem megpattant hajszálerekkel. Sok kis piros bevérzés a bőröm alatt. Nem találtam neten,mitől lehet.
Van néhány szúró érzés is különböző helyeken a hasamon..de ezt már csak élőben lehet megmutatni.
De a legjobban maga az orvos személye hiányzik,h megnyugtasson. A környezetemben mindenki paráztat,ezt ne csináld,ne ülj ilyen pózban,ne edd ezt,ne edd azt,sovány vagy,mik azok a pontok a kezeden stb. stb. Ha elmegyek orvoshoz,kb 2 hetre lenyugszom,jobban megy a munka is. De amúgy holnap nem megyek el,mert megnéztem a könyvemet és jöv hétre be vagyok írva,áprilisra emlékeztem.
"Úgy értem,az ingyen van,ezek a terhesgondozós dokik magánban egy csomót elkérnek ugyanazért a munkáért amit a kórházban nekem ingyen csinálnak"
most nem hasonlítgatnám a Maternity 80 milliós uh gépét és kutatóorvosait az sztk-s vagy állami kórházas helyzethez hosszan, de ez a mondatot nem állja meg a helyét.
viszont: nyugodtan menj be egy sztk-ba, hogy aggódsz, és nézzék meg a magzatot. (Egyébként valószínűleg a saját szívverésed találtad meg, ahhoz nem kell, hogy a szívedhez tedd a hallgatót. Azért lassabb, mint az uh-n a magzati szívverés.)
sőt, az elpattant ereket is nyugodtan mutasd meg a dokinak, hátha mond rá valamit.
No igen... Magánban 3mm-t láttak amikor sztk-ban semmit! Aztán magán 7,5mm, sztk 3mm egy nap különbséggel. Azóta szivhang is van, minden rendben. De ezentúl többet nem megyünk sztk-ba.
Sajnos pénzbe kerül, de csak így kapunk normális ellátást. Így van ez a fogászattal is, nem csak a nőgyógyászattal.
"attól hogy szabin van még el tudod érni nem?"
gondolom, te is tapsolsz, amikor szabadságod alatt hívogatnak munkaügyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!