Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bunkóság gyakran járni terhesg...

Bunkóság gyakran járni terhesgondozásra?

Figyelt kérdés
Úgy értem,az ingyen van,ezek a terhesgondozós dokik magánban egy csomót elkérnek ugyanazért a munkáért amit a kórházban nekem ingyen csinálnak. Holnap pont 2 hete,hogy utoljára voltam,de annyira vágynék rá h megvizsgáljon és megnyugtasson az orvos! Iszonyú lassan telnek a hetek, és nem tudom,mi van a babával. Sokat költöttem magánra is a terhesség elején,de így hónap végén,húsvét előtt nem akarok...Mit szólna az orvos,ha holnap újra beállítanék? Mérges lenne? Szóvá tenné h ne menjek ilyen gyakran?
2016. márc. 21. 19:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

terhesseg egy termeszetes allapot nem betegseg nem kell orvoshoz rohangalni

othoni szivgep csak idegesit felesleges

OSzInten ???? NEKED SEMMI DOLGOD CSAK MAGADAT FIGYELGETNI EGESz nap ???

menj szaladj fozni mosni takaritani es suss valami finomat aztan pedig menj sportolj

2016. márc. 21. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
a terhesgondozásnak ez is a lényege. ha kismama aggódik, menjen be és mondja el az orvosnak. meg fog vizsgálni, nem fog érte szólni. nem bunkóság.
2016. márc. 22. 07:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság, de a doki nem biztos hogy két hetente meg fog vizsgálni. Ahova én jártam, ott időpontot adtak és csak akkor lehetett menni, kivétel persze, ha valami gond volt. Szerintem ne idegeskedj ennyit, próbáld élvezni a várandósságot!
2016. márc. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!