Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Másnak is ilyen?

Ez normális? Másnak is ilyen?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen is mint minden idegen helyen úgy használom a wc-t,hogy csak föléguggolok,de ez már egyre nehezebb,ahogy nő a pocak (21 hét).Ilyenkor azt érzem,hogy jobban megkeményedik alul a hasam.Ez keményedés vagy csak ahogy lóg a hasam a szalagok műve?
2010. ápr. 16. 17:41
 1/3 dobó kacsa válasza:
Rakd ki a peremet wc papírral, és ráülhetsz.
2010. ápr. 16. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez normális!Azért van hogy keményebbnek érzed a hasad, mert gugolsz!Én sem ülök idegen wc-re!Nálam is ugyanez a helyzet, mikor fölégugolok, az izmok megfeszülnek, és keménnyé válik!Ez nem méhkeményedés, csupán a hasizmok feszülnek meg!
2010. ápr. 16. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
patikában van wc papír ülőke teljesen befedi a wc ülőkét azt hiszem 100ft. egy csomag és 10db. van benne illetve van domestos fertőtlenítő kendő is amivel előtte áttörölheted az ülőket és utána rá lehet ülni én pl. kórházba amikor voltam csak így használtam a wc.
2010. ápr. 16. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!