Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az milyen gondot jelent ha a...

Az milyen gondot jelent ha a 4d ultrahangon azt mondták, hogy hűű jó sokat iszik ez a gyerek, nagyon tele van a pocakja vízzel?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle gondot nem jelent, minden baba iszik a magzatvízből. A Tiéd pont akkor itta magát tele! Így fejlődnek a szervei és a kis gyomra is! Ne aggódj! Ha gond lett volna, akkor szóltak volna! Ki fogja pisilni! :) Szép babavárást!
2008. szept. 29. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szia!! nekem is azt mondták a 4d-n hogy nagy a pocakja, mert valószínűleg sokat ivott. de nem mondták volna hogy baj lenne. szóval szerintem emiatt ne idegeskedj:) Gyakorol a kis picur nyelni:)
2008. szept. 29. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is azt mondták 4d-is és sima uh-on is nagyon telődött a gyomra a kicsinek,de erre mindig azt mondták biztos több magzatvizet korgyolt.
2008. szept. 29. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:

az azért jó, mert akkor biztos van szép, jó működő anyagcseréje,majd szépen kipisili :D

nemhogy rossz, de jó :D jól "működik" :D

2008. szept. 29. 12:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ez megnyugtató. Már azt hittem baj,hogy egy kicsit "falánk" vagy tán valami nem működik,hogy ezt így külön megemlítették.Na jó tényleg elég soknak tűnt benne a víz:-)))))

Boldog babavárást Nektek!

2008. szept. 29. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elottem szólókkal, ha valami gond lett volna,biztosan szóltak volna róla. Egyébként az én kisfiam az elso napokban sokat bukott, hányt is, de azt mondták, ez teljesen renben van, mivel sok víz volt a gyomrocskájában. Nálunk így távozott.
2008. szept. 29. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!