Ketten vagyunk terhesek egy munkahelyen! Lehet gond? SOS Bővebben hogy értsétek lent van minden félek nagyon!
Lehet buta vagyok ezen a téren de nagyon meg vagyok ijedve!
8 hetes terhes vagyok.A munkáltatómnak azonnal elmondtam nem akartam vele gondod.Egy kicsit részletes írnám le hogy értsétek és bocsi ha hosszú lesz!
4-en dolgozunk egy boltban(falu). Minden másnap vagyunk. 2-2-en. 6 órába vagyunk bejelentve. Nagyon félek,hogy kijelent a fönőköm szülés előtt.Mondtam neki,hogy nekem szükségem van a gyed-re hiszen ha már 3,5 éve dolgozom legyen értelem!2. baba! Nem is mondott úgy semmit csak kérdezte,hogy meddig akarok dolgozni!Hát az évet mindenképpen mindegy ennek nagyon sok oka van!Most vettünk házat,csináljuk,hitel illeték.Csak jövőre költöznénk!Mondtam neki ha nem bírom elmegyek táppénzre és akkor habogott,hogy hát de neki táppénz alatt is fizetni-e kell engem és ahogy láttam ez nem tetszett neki!
De ami a legjobb ma kiderült hogy a másik kolléganőm is terhes. Kb annyi idős lehet mint és mert 2 hónapja nem jött meg neki de legelőször negatív lett a teszt és ma csinált másikat pozitív lett!Holnap megy dokihoz!
Most még jobban félek,hogy mi lesz.Tehetnek valamit,hogy mind ketten terhesek vagyunk?Mi mit tudnánk tenni,hogy ne mondjon fel nekünk? Attól félek hogy fogja mondani,hogy írjuk meg úgy a papírt,hogy én mondok fel neki,mert úgy tudom ő nem teheti ezt meg most!Nem tudom mi lesz akkor!De nem akarom aláírni de félek a következményektől is!Segítsetek létszi!!!!
10# akkor az orszagban jo Par rendort fel. Lehetne jelenteni amiert tudtunk nelkul ezer meg egy telefont lehallgatnak es felveteleket keszitenek.
Sot. .. A biztonsagi kamerak miatt is, amib engedelyunk nelkul szereplunk
"10# akkor az orszagban jo Par rendort fel. Lehetne jelenteni amiert tudtunk nelkul ezer meg egy telefont lehallgatnak es felveteleket keszitenek.
Sot. .. A biztonsagi kamerak miatt is, amib engedelyunk nelkul szereplunk"
1. A telefonhívásokról NEM a rendörök készítenek kópát, hanem a biztonsási rendszer.
2. Ezeket FELHASZNÁLNI csak bírósági határozattal lehet, és ez mentesít a tilalom alól.
3. A biztonsági kameráknál meg minden esetben kiírják, hogy kamerával figyelt terület - és ettöl kezdve legális
közterületeken és hivatalos szervek részéröl.
Ezek közül egyik sem áll fenn, ha te privát személyként másról felvételt készítesz a beleegyezése nélkül. Egész más szabályzások érvényesek a haótásokra nérzve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!